Zeer professionele en betrouwbare begeleiding

Uitstekende ervaring, voor de 2e keer, met Stephan Schouten, professionele houding en betrouwbare begeleiding.

Prettig samen werken

De hypotheek was snel en goed geregeld

Uitstekende begeleiding!

De gesprekken met Barbara hebben wij als zeer prettig ervaren, ze denkt mee en is een rustig persoon. Wij zijn blij met de begeleiding die zij heeft gegeven gedurende het hele traject van aankoop van onze woning. Vragen zowel via de mail als telefoon als persoonlijk zijn goed en snel beantwoord. Barbara is een uitstekende keuze als je opzoek bent naar profesionele begeleiding rondom de aankoop van een woning!!

De Hypotheker in Hoofddorp is echt een aanrader!

Ik werd altijd fijn te woord gestaan. Zelf had ik nog helemaal geen ervaring met een huis kopen, dus het was allemaal nieuw voor mij. De Hypotheker in Hoofddorp heeft ervoor gezorgd dat alles duidelijk is geworden en dat ik mijn eerste huis heb kunnen kopen! Er werd altijd snel gereageerd op mijn mails en altijd met me meegedacht. Ik raad de Hypotheker in Hoofddorp echt aan!

Duidelijk, compleet, vriendelijk, flexibel en met een persoonlijke touch!

Zie boven

Geweldig, met geen ander woord te beschrijven. Zeer deskundige en uitstekende uitleg g gehad en geho

Onwijs goeie ervaring gehad met Marlise als adviseur. Ze weet alles goed en in duidelijke taal uit te leggen. We hebben er van genoten en vonden het erg fijn om Marlise als adviseur te hebben.

Uitstekend; professioneel, concreet en persoonlijk

Altijd snelle reactie en goede persoonlijke adviezen. Wij zijn zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel geholpen, en zeer goed advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundigheid en beleving in je privé situatie maken dat je een goed advies ontvangt en naar de toekomst toe je uitgangspunten worden waargemaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service. Webportal (en dashbord) vond ik erg nuttig. Zodoende kon ik op mijn eigen gemak, tijdig de nodige informatie aanleveren. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel informatief en vriendelijk. Zeer aan te raden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte afspraak en zeer deskundig te woord gestaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend geholpen door Stephan in Hoofddorp! Zeer duidelijk en vriendelijk, wij komen zeker terug!

Antje Breijerstraat 75

2132 ZT Hoofddorp

023-5621987

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.