Ontzorgen tot perfection

Zeer goed geholpen door Robbert en door zijn backup Paola. Eerst bij een oriënterend gesprek over de mogelijkheden voor een hypotheek. Tussen de daadwerkelijke opdracht en het eerste gesprek diverse keren gebeld of het nog iets hoger kon. Iedere zeer vriendelijk en degelijk te woord gestaan. De uit eindelijke hypotheek, netjes geregeld naar onze wensen.

Toppers

Heel positief

In het midden van m’n scheiding een nieuw huis kopen was best een spannende toestand maar ik ben ongelooflijk goed en lief geholpen. Lieve betrokken mensen en bereid om stappen extra te zetten. In één woord geweldig!

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, vlot en duidelijk

Zwaar maar succesvol

Mijn ervaring is heel erg zwaar geweest , ze zijn echt heel druk geweest om alles zo goed mogenlijk rond te krijgen , tot de laatste dag tot de uiterste datum is het heel spannend geweest gelukkig goed gekomen en hebben ze gelukkig goed hun werk gedaan zonder Marc zijn hulp was het niet goed gekomen ! En Renate bedankt voor je steun via de telefoon Het vele mailen en snel reageren is mijn redding optijd geweest bedankt voor jullie hulp ! Ik heb mijn koophuis mede jullie hulp gekregen :)

Verstand van zaken en klant vriendelijk

Ik ben zeer goed en respectvol geholpen door de medewerkers van het kantoor in Huizen, dit ivm het plotseling overlijden van vrouw.

plezierige en deskundige hulp ook in het natraject

Gedurende de gehele procedure een goed en plezierig advies, gevraagd en ongevraagd, gekregen.

Zeer professioneel advies

Ik had beter advies verwacht

Tijdens het eerste gesprek aangegeven dat mijn vriendin een nul uren contract heeft. Was volgens de adviseur geen probleem. Na dit gesprek oude huis verkocht en nieuw huis gekocht. Opeens bleek toen dat het nul uren contract niet volledig meetelde in de hypotheek berekening. Met het gevolg dat we bijna het nieuwe huis niet konden kopen. Van een adviseur had ik wel verwacht dat hij weet dat een nul uren contract niet volledig meeteld bij een hypotheek berekening.

Great service and experience!

Super friendly! Super helpful! Expat oriented as well!

Uitstekende en vakkundige advisering door de Hypotheker in Huizen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en makkelijke manier om een hypotheek te verkrijgen. Al het werk wordt uit handen genomen. Zij hebben zelfs het huis voor mij onderhandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kon op zeer kort termijn terecht voor de eerste afspraak. Waarna ik zeer vriendelijk, uitgebreid en duidelijk te woord werd gestaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen en begrijpbaar en duidelijk gesprekken gehad mijn dank daarvoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

was een goede ervaring erg prettig gesprek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer duidelijk en helder gesprek gehad. Alle aspecten van onze wensen zijn duidelijk besproken. Uitermate tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze leggen alles rustig uit, nemen de tijd voor je en helpen je overal mee. Kortom helemaal super, echt een aanrader.

Duidelijk vriendelijk nuttig

Plein 2000 137

1271 KP Huizen

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.