Helemaal ontlast!

Heel goed geholpen met het zoeken van een hypotheek voor onze nieuwbouwwoning. We hebben ons geen moment zorgen hoeven te maken. Alles is netjes en snel geregeld.

Super !

Bij ons huidige huis ook bij de Hypotheker geweest dus door de goede ervaring weer terug gekomen bij een volgend huis. Opnieuw weer een super ervaring. Samen met de adviseur hele serieuze gesprekken gehad met soms ook een grapje. Zeker een aanrader!

Top service

Geweldige medewerkers dat denken met je en voor je wanneer nodig. Helpen met elk groot of kleine vragen. Grote begrijp en medeleven met warrige personen zoals ik. Had het niet gereden zonder deze fantastische mensen. Voor de hypotheker had ik een peperduur hypotheker adviseur gebruikt voor aankopen van appartement in de pijp. Bij het verkopen van die appartement werd het duidelijk de hypotheek zo slecht waren dat ik moest geld lenen om de appartement te kunnen verkopen.. Dit zal niet weer gebeuren dankzij de hypothekers echt goede adviezen geven.

Goed luisterend naar wensen, kundig, scherp op mogelijkheden en rentedalingen, behulpzaam. behulpza

Goede persoonlijke aanpak met duidelijke uitleg en adviezen. Verschillende opties worden goed doorgesproken, zodat je een wel overwogen keuze kunt maken. Zeer behulpzaam bij vragen. Altijd kundig advies en oog op rentewijzigingen en tijdspad. Zeer tevreden.

Uitstekend service!!

André en Sarah waren snel en efficiënt met mijn nieuwe hypotheek. André heeft de beste deal gevonden. Echt super tevreden!

Enorm goed geholpen.

Ontzorgend en geruststellend! Ik ben enorm blij met mijn keuze voor de Hypotheker.

Goede service en perfect geholpen

Zeer goed geholpen ,er word gelijk geschakeld als er wijzigingen zijn.

Wij zijn vriendelijk (virtueel) ontvangen en adequaat geadviseerd door Udo Schaap m.b.t. onze nieuwe hypotheek. De medewerksters van kantoor Zaandam hebben ons steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de aanvraag en hierdoor was alles supersnel afgehandeld.

Goed/snel/duielijke service

Een duidelijk advies van de adviseur. En snelle en goede afwikkeling door de assistent.

Zorgeloos een huis kopen

De Hypotheker Zaandam (Udo Schaap) heeft al onze zorgen uit handen genomen. Het werk wat deze professionals doen zorgen voor rust en een veilig gevoel. De kennis en professionaliteit is ongekend. Wij zijn heel blij en raden De Hypotheker Zaandam een ieder aan!

goede en snelle service bij vragen en eventuele problemen

medewerkers zijn erg vriendelijk, erg behulpzaam, snelle afhandeling, voorzien je van goede info, kortom helemaal goed

Zeer betrouwbaar!

Na ons eerste gesprek ging alles heel snel. De aanvraag was ingediend en het duurde niet lang voordat alles geregeld was. Goed werk geleverd!

Ik ben altijd kundig, vriendelijk en vlot geholpen!

Ik ben altijd vlot, vriendelijk en kundig geholpen. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Er is goed gekeken naar wat voor mij de beste keuze was.

Perfect geholpen en geadviseerd

Bij de aankoop van ons eerste huis hebben wij besloten een adviseur van de Hypotheker te benaderen. Hier hebben wij geen spijt van want we zijn super goed geholpen en geadviseerd tijdens het traject. Nu kunnen we genieten van ons eerste huisje!

Top advies en goed tempo

Erg tevreden over Hypotheker Zaandam. Goed geadviseerd en op een goed tempo van advies naar notaris voor een complexe oversluiting. Online dossier van de Hypotheker is wel een minpunt, het standaardproces past niet voor iedereen en is dan meer een obstakel.

Prima ervaring en snelle aanpak

Positieve ervaring. Leuk geholpen en goed kunnen sparren over de (on)mogelijkheden. Dit is inmiddels (in 30 jaar) de 4e keer dat we naar de hypotheker gaan. Altijd goed geholpen, we kunnen het iedereen aanbevelen

Toppers

Enorm goed geholpen en bekwaam.

Vlot verloop

We hebben twee hypotheken afgesloten: één met onze zoon die als starter een duwtje in de rug nodig heeft, één voor ons om hem te helpen. Het is vlot en prettig verlopen.

Uitstekend advies bij betrouwbare partij

Hoewel het lang duurde i.v.m. vele aanvragen in coronatijd prima geholpen door De Hypotheker. Jazeker een aanrader als je een hypotheek nodig hebt.

Ik had het volste vertrouwen in de hypotheker en kreeg de juiste uitleg.

Ik vond dat het goed geregeld werd bij de hypotheker, kon op ieder gewenst moment mijn vragen stellen. Ik kreeg duidelijke uitleg en had het gevoel dat de juiste keuzes gemaakt werden. Ik voelde me gehoord en begrepen als ik vragen had. Wel jammer dat de maatregelen rondom corana maakte dat er geen face to face contact was. Ondanks dat was het telefonische contact altijd prettig en vertrouwd.

Adequaat en vlot.

Allereerst was het contact, ivm corona telefonisch en via de mail, zeer prettig en werd er snel gereageerd! Ook de verwerking van aangeleverde stukken (uploaden) ging vlot. Al met al een zeer goede ervaring met het team in Zaandam.

Persoonlijk en betrokken

Wij hebben ons contact met de Hypotheker als zeer prettig ervaren. Eerst kwamen we puur ter inventarisatie. Uiteindelijk na inloting van onze woning, kwamen we terug. Ze weten goed wie je bent, ook na een mogelijke tussenpauze i.v.m. onze lotingsfases. Erg persoonlijk contact en ze schatten goed in wat jij als klant belangrijk vindt. Altijd snel reactie gehad op eventuele vragen.

wij zijn netjes en vriendelijk geholpen

we hebben onlangs onze overwaarde opgenomen, en de hypotheek verandert, dit ging prima,snel en onder een vriendelijke sfeer, zodat wij onze droom konden verwezenlijken,daarvoor onze dank

zeer duidelijk en goed advies, een groot pluim!

waar 2 banken zeiden dat er geen hypotheek verstrekt kon worden, heeft de hypotheker vanaf het begin gezegd dat het wel kon. Heel netjes adviseerden ze mij om nog eens met de banken te gaan praten, maar tevergeefs.' Oke, dan regel ik het wel', was de opmerking van de hypotheker... en geregeld! Ik ben ze dan ook zeer dankbaar ! Supergoed, dit is hoe je als mens informatie wilt krijgen: meedenken, actieve inzet, wat kan wel en wat niet, direct een overzicht voor hoe ongeveer je situatie eruit ziet of gaat zien. Top !

Gewoon goed geholpen.

Wij werden altijd vriendelijk ontvangen en gewoon goed geholpen. De hypotheker zaandam heeft ons al 2x geholpen met de aankoop van een woning en de bijbehorende hypothecaire zaken en nu wij de hypotheek om wilde zetten tegen lagere rente, wilden wij diezelfde goede service.

Prins Bernhardplein 1

1508XA Zaandam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.