4 sterren: goede service, goed behandeld

De geweldige zorg en klantvriendelijkheid heb ik als zeer prettig ervaren. Ze stonden altijd voor me klaar en hebben me ontzettend geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig en prettig in de omgang. Goede correspondentie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij mijn afspraak is mij kundig en rustig mijn mogelijkheden uitgelegd. Tevens dacht de adviseur mee met mijn huidige situatie, en ga f een passend advies.

Zeer goede ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

We komen al jaren bij de Hypotheker in Zaandam. De mensen die daar werken zijn prettig in de omgang. Ze luisteren goed naar onze wensen en vinden snel een passende hypotheek en ook in de afhandeling zijn ze vlot. Het afsluiten van een hypotheek vinden wij een moeilijke materie, maar zij proberen zo duidelijk mogelijk informatie te verstrekken aan ons.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede adviezen gekregen bij het afsluiten van onze nieuwe hypotheek.

Super tevreden.

Top! Geweldige begeleiding van Roland Nuijten. Realistisch en helder

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn bij de aankoop van ons eerste huis zeer goed geholpen. Het begon al bij het oriënterend gesprek. Hierbij werd ons goed duidelijk gemaakt wat onze mogelijkheden waren en welke kosten hier aan verbonden zouden zijn. Ook bij het regelen van de financiering na de aankoop zijn wij goed ondersteund en is alles duidelijk uitgelegd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Oversluiten Incl. bouwdepot. Ging allemaal perfect. Makkelijker dan bij de bank waar ik ben geweest. Top, kan ze van harte aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke touch van de medewerkers is super. Het advies is altijd een het beste advies die bij je past. Ik zou me geen betere hypotheek adviseur kunnen voorstellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

klantvriendelijk , werkt netjes en snel te hulp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben 2x gebruik gemaakt van de diensten van de hypotheker en zijn enorm tevreden over de service. Hypotheekadviseur Udo Schaap is een topper en staat altijd voor ons klaar als we vragen hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Flexibel, oplossingsgericht en vooral elke stap in het proces begeleid! IN mijn specifieke geval was het allemaal erg krap qua tijdslijnen maar er constant bovenop zitten vanuit de hypotheker heeft er toe geleid dat alles precies op tijd was afgerond. Heel fijn!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vakkundig, zeer goed advies. Behulpzaam en ze maken altijd tijd voor je. Transparant en vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben goed begeleid en geholpen door de adviseur. Mijn dank hiervoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige samenwerking en een goed verloop van het traject. altijd bereid om vragen te beantwoorden. Er waren wat problemen ontstaan en deze werden goed afgehandeld. Kortom zeer tervreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Is nou de 2de hypptheek die ik via de Hypotheker Zaandam heb afgesloten, ook de 2de offerte was al binnen een kleine 2 weken binnen. De medewerkers staan je direct te woord en de kennis omtrent hypotheek is zo groot dat je vragen heel snel worden beantwoord, ook de response tijd op de mailtjes is heel snel, binnen enkele minuten kun je al een mailtje ontvangen met de antwoorden waar je naar opzoek bent.. Mijn complimenten naar dit team toe!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een aantal seriuze tegenslagen gehad bij onze hypotheek aanvraag.. Door profesionele en zeer snelle handeling van De Hypotheker is alles gelukkig op tijd geregeld.. ik ben zeer tevrede over De Hypotheker..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geadviseerd op een informele maar zeer professionele manier.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super Service, heel snel en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Denk met je mee zijn geduldig en hebben kennis van zaken. Zeer tevreden met het hele team ...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn hypotheek aanvraag gebeurt snel en vlekkeloos gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijk personeel. Ze zijn op de hoogte van de laatste financiele veranderingen. Altijd bereid extra advies te geven en je te helpen bij het zoeken naar de juiste verzekering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende voorlichting, door een vriendelijke medewerker.

Prins Bernhardplein 1

1508XA Zaandam

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.