Doorduwers

De hypotheker hebben we benaderd omdat een eerdere adviseur ons niet kn helpen bij het oversluiten en verhogen van one hypotheek. Het heeft heel lang geduurd voordat e.e.a. rond was, maar ze hebben niet opgegeven, ons met gedud iedere keer geholpen alle docmenten bij elkaar te krijgen en het zo uiteindelijk toch mogelijk te maken. Super!

Persoonlijk en betrokken

Vriendelijke en kundige adviseurs (en assistentes) die je persoonlijk kunt benaderen, ook buiten afspraken om. Denken erg met je mee en blijven betrokken tot het einde en daarna!

We zijn heel goed en vriendelijk geholpen.

Zie boven

geweldig goed en netjes geholpen.

Van het begin tot het eind zijn wij tot alle tevredenheid geholpen. Alle lof voor de medewerkers van de Hypotheker in Velp en wij kunnen hen zeer zeker verder aanbevelen.

Een ontzettend fijn kantoor, met mensen die verstand hebben van hun werk.

Recentelijk mijn twee hypotheekaanvraag doorlopen via dit kantoor. De medewerkers communiceren adequaat en duidelijk. Alles wat je nodig hebt om zorgeloos het traject van een hypotheekaanvraag te doorlopen.

Super goed

Ben zeer goed begeleid met het opnemen / regelen van overwaarde Kon altijd terecht voor mijn vragen Een zeer goede en prettige ervaring

Deskundig advies en goede service, fijn contact

Ik heb de dienstverlening als heel prettig ervaren. Zaken worden duidelijk uitgelegd en er word goed met je meegedacht. Je wordt deskundig geadviseerd waarbij verschillende scenario's en financiële mogelijkheden en regelingen zorgvuldig worden bekeken en doorgenomen. Ook het contact was altijd fijn, vragen worden goed en snel beantwoord.

De snelheid en klantgerichtheid waarmee we zijn geholpen was zeer prettig

In de wirwar van regeltjes, procedures, opties en financiële mogelijkheden is ons erg makkelijk gemaakt door de snelle en goede service vanuit jullie. Dank!

Prettige, snelle en deskundige service!

De service bij de Hypotheker in Velp hebben wij als zeer prettig ervaren. De aankoop van ons huis zat in een stroomversnelling, waardoor wij een paar afspraken vlot achter elkaar nodig hadden. Dit lukte eigenlijk altijd! Daarnaast werd er altijd vlot gereageerd op onze mails en konden wij Michiel altijd bereiken met vragen. Tijdens onze afspraken voelden wij ons gehoord en werden al onze vragen beantwoord.

Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren. Wij zijn uitstekend geholpen door Johan en zijn collega's. We hebben een huis gekocht en verkocht. Beide door De Hypotheker in Velp. Voor elke vraag konden wij bij hem en zijn collega's terecht en werd ook snel beantwoord. Kortom een dikke aanrader!!

Zeer kundig

Goed geholpen met eerlijke berekeningen voor een hypotheek. Zeer vriendelijk en deskundig.

Adviseur en ondersteuner waren heel goed, prijsopbouw advies kan duidelijker

De adviseur en de ondersteuner waren heel erg goed. Snel en inhoudelijk. Op de website staan drie verschillende prijzen voor advies. Naar mijn idee hebben we dat niet echt besproken. Het kostte gewoon €3k. Misschien dat we dit al in een eerder stadium hebben besproken maar nog een keer herhalen zou fijn zijn

Vriendelijk, servicegericht en deskundig

Een huis kopen doe je niet elke dag, er komt dan ook veel onbekends op je pad. Bij de Hypotheker in Velp hebben ze me op een heel fijne manier door alle stappen geloodsd!

Professionele hulp bij aankoop van de woning.

Wij hadden hulp nodig bij het aankoop van onze eerste woning. Peter samen met Rosella in Velp heeft ons ontzettend goed geholpen en heel veel voor ons geregeld. Wij zijn ontzettend dankbaar hiervoor.

Betrouwbare en accurate medewerkers. Goede service.

De contactpersonen waarmee wij zaken hebben gedaan, hebben we als professioneel en prettig in de omgang ervaren. Dat geldt voor zowel Peter Vink als Rosella Tonin. Ze hebben grote kennis van zaken en hielpen ons snel en vakkundig wanneer we vragen hadden of ergens tegenaan liepen.

Super fijne samenwerking!

Dank je wel Rosella! Super bedankt dat je zo bovenop alles hebt gezeten, en dat we in zo'n korte tijd alles voor elkaar hebben gekregen. Het lijkt me sterk dat dat zonder jou gelukt was. Juist omdat je je werk zo goed hebt uitgevoerd, vermoed ik dat we voorlopig weinig meer met elkaar te maken zullen hebben. Maar het genoegen is volledig aan onze zijde, we zijn er erg blij mee!

Wij zijn op uitstekende wijze voorgelicht en begel eid naar een definitieve beslissing.

Dhr. Hulsing heeft ons goed geïnformeerd en diverse scenario’s doorgerekend. Ook zijn collega Angelique was erg behulpzaam en snel! We kregen tijdig de noodzakelijke informatie en indien gewenst een heldere toelichting. De bank had enige vertraging maar ze zaten er bij de Hypotheker bovenop!

Super geholpen

Moeilijke situatie , arbeidsongeschikt en toch gelukt

Rozendaalselaan 5

6881 KX Velp

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.