Zeer professioneel en toch ook heel persoonlijk

Wij hebben onlangs ons eerste huis middels de Hypotheker aangekocht. Hier hebben we een ontzettende fijne ervaring aan overgehouden. Ze nemen altijd de tijd om tot in de details alles uit te leggen en zoeken alle mogelijkheden uit.

Erg goed geholpen!

Deskundig advies gehad en overal geholpen waar het nodig was. Ook konden we ten allen tijde contact opnemen als dit nodig was. Al met al erg tevreden met een positief eindresultaat!

Uitstekend geholpen

Dit is mijn eerste hypotheek dus best spannend, op advies naar Bryan gegaan als hypotheek adviseur. Dit is ons uitstekend bevallen. Door zijn enthousiasme en inlevingsvermogen wordt het afsluiten van een hypotheek een stuk minder stressvol. Je kan altijd laagdrempelig contact opnemen als je een vraag hebt. Na 2,5 week hadden we al een akkoord.

Verstand van zaken

Leuke spontane jongen die bryan pathuis Heeft er kijk op en is niet te beroerd om je het nog een keer uit te leggen als je het niet snapt

Goede kennis van zaken en nemen de tijd voor uitleg

Eerste gesprek met bryan was eigenlijk al goed die jongen legt het op een manier uit dat je het meteen snapt. Ook zijn assistente Zoë is heel bedreven in de uitleg aan de telefoon als er nog iets mist enzo Echt een topteam die 2 Dus voor ons is het jazeker de hypotheken

geweldig

zijn geholpen door Brian zeer goede uitleg en behulpzaam veel zaken voor ons uitgezocht en geregeld ook het contact was fijn en persoonlijk een zeer goed gevoel aan overgehouden en ook nu bij vragen of problemen staan ze voor je klaar

Uitstekend super goed

Super goed en vriendelijk geholpen.

Wij zijn heel erg goed geholpen door uw medewerkers

Door zowel Bryan Pathuis als Manon Engbers zijn wij zeer goed geholpen bij het regelen van onze hypotheek.

Goede service met een lach

Goede voorlichting gehad, meerdere gesprekken gehad en alle tijd genomen om alles uit te leggen. Geen enkel minpunt te bedenken.

Wij zijn vriedelijk ontvangen, en goede uitleg.

Jullie zijn toppers!

Wij zijn heel goed geholpen door Bryan en Manon! We moesten het allemaal vrij snel regelen en Bryan en Manon hebben dat absoluut gedaan, we hebben niet 1 keer gehoord dat iets niet mogelijk was of dat het moeilijk ging worden. Hartstikke bedankt voor de goede hulp!

Prima advies en ondersteuning

Prima advies en ondersteuning.

Heel goed geholpen

Zeer goed geholpen.

was heel goed met jullie te werken

ons ervaring was jullie warenklacht vriendelijk en behulp nam echt tijd voor ons

Zeer behulpzaam en kundig

Medewerker Bryan Pathuis was/is zeer behulpzaam en kundig.

Veel obstakels maar wel een hypotheek

Wij hadden een heel gedoe kwa mijn contract ik heb namelijk een bbl contract en kregen overal te horen dat we niks konden kopen Tot ik bryan pathuis tegen kwam hij heeft ons als enigste door het traject durven te slepen Door hem hebben wij nu een eigen woning

Deskundige hulp, enorm snel in het eventueel terugkoppelen van informatie, nemen goed de tijd voor je en zeer klantvriendelijk.

Complete ontzorging, duidelijk en zeer snel!

Mijn ervaring met de Hypotheker was zeer goed. Het maximale bedrag wat we zouden kunnen opnemen voor de hypotheek bleek bij de Hypotheker toch hoger te zijn, wat ons meer mogelijkheden gaf op de woningmarkt. De service was uitstekend en we hebben samen meerdere scenario's kunnen berekenen. Alles werd duidelijk uitgelegd en de berekeningen waren helder waardoor we zelf ook een goed gevoel erbij hadden. Ook vond ik het heel prettig dat we compleet ontzorgd zijn en we door onze adviseur goed zijn voorbereid op alle mogelijke kosten die er gemaakt zouden worden tijdens de verkoop en koop van een huis. Hierdoor konden we ons goed voorbereiden en wisten we precies wat ons te wachten stond en tot hoe ver we konden gaan. Ik kon ten alle tijden vragen stellen en deze werden snel en duidelijk beantwoord. Voor ons is het hele traject dan ook heel soepel verlopen en hebben we een hypotheek kunnen afsluiten met een hele lage rente. We wisten duidelijk welke documenten we moesten aanleveren en wat ons te wachten stond. Kortom, een hele uitgebreide service die ons veel tijd, moeite en geld heeft bespaard!

Langestraat 504

7891AX Klazienaveen

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.