Prima voorlichting en advies

Alle opties zijn besproken en er was meer mogelijk dan wij dachten

Duidelijkheid en leuke gesprekken

We zijn goed meegenomen in wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis. Communicatie was goed en bij vragen snelle antwoorden!

Duidelijk snel en vriendelijk geregeld

Fijn gesprek gehad. Hele duidelijke uitleg en goed geholpen. Er wordt goed meegedacht voor nu en de toekomst.

Heel fijn!

Ben heel goed geholpen met mijn hypotheek, fijne communicatie, zowel met de adviseur als met de dames van de receptie. Duidelijke uitleg gekregen over alles. Super!

Goed geholpen

Het advies was duidelijk en uiteindelijk zijn we tot een hypotheek gekomen waar wij tevreden mee zijn. Wel door vakantie en overname door een ander kantoor was het aan het einde wat rommelig verlopen.

Super !

Enorm goed geholpen door Erwin in Velserbroek. Duidelijk advies, veel kennis en ervaring huis. Noemde voordelen, maar ook zeker eventuele aandachtspunten. NAM de tijd en berekening klopte tot op de cent. Geen vraag te veel, erg fijn! Wij hebben ons droomhuis met gemak kunnen kopen en zijn daar enorm dankbaar voor!

Prettige samenwerking en leerzaam tegelijkertijd.

Ik heb mijn eerste appartement gekocht met behulp van de Hypotheker Velserbroek. Dit ging naar mijn mening heel prettig. Als ik vragen had, werden deze snel beantwoord. En de begeleiding was ook goed. Ik heb veel zaken rondom een huis kopen geleerd, waar ik eerder geen weet van had. Ik ben de Hypotheker dankbaar voor hun hulp.

Hele fijne en persoonlijke service

De service door De Hypotheker Velserbroek heb ik als heel fijn ervaren. Er werd enorm veel tijd genomen om de hele situatie duidelijk te krijgen en om ook een duidelijk beeld te schetsen voor mijn eerste hypotheek aanvraag.

Kundig en behulpzaam

Afgelopen tijd bij Erwin Dekker van de Hypotheker Velserbroek mijn eerste hypotheek afgesloten. Erwin reageert snel op je mailtjes, heeft kennis van zaken en denkt met je mee in het proces. Ik zou deze adviseur zeker aanbevelen!

Zeer goed geholpen!

Erwin heeft mij zeer goed geholpen bij het vinden van een hypotheek die aansluit op mijn wensen. Bedankt!

Zeer goed, deskundige hulp en goede bereikbaarheid

De Hypotheker heeft mij goed geholpen in het proces van de aankoop van een eerste woning en het financieel proces dat daarbij komt kijken. Bereikbaarheid was goed, en het advies deskundig.

Uitstekende service

Erg bekwaam en goed geholpen door Erwin en zijn team! Goed ingelicht tijdens intake gesprek, geen verrassingen of vertragingen waardoor toch redelijk complexe hypotheek tijdig is afgegeven

Wederom tevreden

Voor een aanvullende hypotheek bij Erwin geweest omdat we gaan verbouwen en wederom erg tevreden net als bij het afsluiten van onze hypotheek de eerste keer. Goede informatie, goede voorlichting en Erwin denkt goed met je mee. Er wordt genoeg tijd genomen voor je om alle mogelijkheden te bespreken.

Ontzettend blij met alle hulp en advies

Mijn man is overleden in 2021 en ik wilde kleiner gaan wonen. Mijn inkomen was natuurlijk ook minder geworden dus kon ik ook minder hypotheek aanvragen. Dit werd absoluut niet gezien als een probleem maar er werd direct gehandeld in oplossingen. Zo geweldig. Voordat ik op kantoor kwam voor het eerste adviesgesprek had de adviseur zijn tanden al in de zaak gezet en al een kant en klaar advies/plan klaar liggen waar zelfs mijn huidige hypotheekverstrekker al van op de hoogte was. Ik had daardoor veel meer financiele ruimte dan dat ik in eerste instantie dacht en de maandelijkse hypotheeklasten werden met 50% verminderd. Blij met alle advies en hulp bij het aanvragen van de hypotheek voor mijn nieuwe woning.

Zeer teleurstellende begeleiding en advies

Eerste gesprekken waren prettig. Daarna zeer stressvolle tijd gehad door slechte begeleiding, vage aanwijzingen over aan te leveren stukken en geen reactie op de belangrijkste vraag of offerte cf advies was. Wij raden Hypotheker absoluut niet aan en hebben spijt van deze keuze. Hypotheek is, vanwege onjuiste informatie over termijnen/ uitstekverzoek zonder overleg etc, maar net goed gegaan. Achteraf blijken adviezen onvolledig en onjuist waardoor we een gat in de financiering hebben van duizenden euro's.

Zeer slecht

Onvriendelijke ontvangst, weinig zin om mee te denken en weggegaan zonder duidelijk advies.

Zeer betrokken hypotheker Erwin Dekker.

Dit is echter de 4e keer, hoe vaak nog ?

Heel goed en helder advies gekregen.

Zeer goed en ter zakenkundig advies gehad.

Content

De adviseur Erwin Dekker denkt goed mee in de mogelijkheden en kan helder en duidelijk uitleggen wat de mogelijkheden eventueel inhouden. Daarnaast heeft Erwin duidelijk aangegeven welke documentatie er nodig was voor de hypotheek aanvraag, waardoor het gehele traject soepel is verlopen.

Super goede service en hulp!

Het afsluiten van onze nieuwe hypotheek ging voorspoedig. Onze adviseur en het team zaten er bovenop en hebben gezorgd dat alles ruim op tijd geregeld was. Ook de uitleg en begeleiding tijdens het hele traject was duidelijk en goed. Daarnaast hebben ze ook nog veel tijd en moeite gestoken in de nazorg bij het afwikkelen van de oude hypotheek. Hierdoor was alles in 1x goed geregeld. Ook als we vragen hadden dan werden deze meteen opgepakt en beantwoord. Echt een aanrader!

Perfect , helder en duidelijk

Zeer duidelijke uitleg

Galle Promenade 40

1991PR Velserbroek

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.