Zeer goed advies en vakmanschap.
Prettig contact
de medewerkers van Braad stoffering zijn vriendelijk en behulpzaam. denken graag mee en geven gepast advies. nemen alle tijd voor hun klanten.
Heel goede service klant vriendelijk en geeft goede adviezen
Overgordijnen correct en netjes afgeleverd
zeer vakkundig gedaan m.b.t. egalisering vloer en daarna het leggen van de vloer
Kan met jullie praten als er maar betalingsproblemen zijn, dit waardeer ik zeer !!! Herstel van fouten zonder gezeur !!!
Quickstepvloeren laten leggen. Is keurig gedaan, tot onze volle tevredenheid.
PVC vloer was in twee dagen helemaal gelegd en toen er een stukje loskwam waren ze binnen een week terug om het te repareren. Garantie wordt dus goed nageleefd en het ligt er verder mooi in!
Luistert heel goed naar wat de klant wil.
Correcte afwerking in alles van de " mannen Braad". Vakmannen !!
Prima meegedacht en ingezet om de uitbreiding van mijn woonhuis te voorzien van een zelfde vloerafwerking welke 8 jaar gelden ook is geleverd en gelegd door Braad Stoffering.
Prettige, ontspannen, laag drempelig contact. Rustige uitleg, goed advies. Blijft nog even hangen, dat men zelf nog langs zou komen voor foto. I Is nog niet van gekomen, maar ook niets meer van gehoord. Totale afwerking had mogelijk iets zorgvuldiger en strakker gekund. Samenvattend: we zijn tevreden.
Prima vakmensen, oog voor detail, prima service
Super service en ontzorging! Kwam bij ons langs om te kijken wat er pas bij ons.
Goed advies, snelle levering, vakkundig gelegd.
Een slecht functionerend rolgordijn werd na een jaar gratis vervangen. Een versleten vloekleed werd samen met een salontafel gratis afgevoerd.
Goed voorgelicht, snel geleverd volgens afspraak, keurig afgewerkte marmoleum vloer.
door drukte duurde het even voordat men er was om onze trap te leggen, maar toen dit klaar was konden we als klant zeer tevreden zijn.
Het geduld om de opdracht over langere tijd ui te smeren. Meedenken en werken aan de oplossing
Meppelerweg 48
8331CX Steenwijk
Geniet, Beleef en Ervaar! zijn de kreten van Folkert en Fokje Braad waarmee het bedrijf zich onderscheidt en waardoor de bezoeker zich meer dan welkom voelt. In de showroom wordt het volledige assortiment vertoond en toch ademt de winkel een huiselijke sfeer, deze sfeer zorgt voor inspiratie. Naast hout en laminaat vloeren, ook tapijt, vinyl en marmoleum, biedt Braad onder meer binnenzonwering, buitenzonwering, karpetten, vitrages, shutters, overgordijnen en zogeheten inbetweens. Daarnaast is Braad specialist in pvc-vloeren Kortom, wie toe is aan frisse wind door het huis of bedrijf of eens flink inspiratie wil opsnuiven, is bij Braad Stoffering/Zonwering aan het juiste adres.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!