tot nog toe tevreden
Wij kwalificeren de producten van Ambiance als zeer goed.
verkoop goed ,werklui goed
hartelijke, vriendelijke, welwillende bediening / aanspraak.
Prima gedaan hoor, wij zijn zeer tevreden
Goede kwaliteit, vriendelijk, behulpzaam, afspraken goed nakomen.
We zijn heel erg tevreden over het bedrijf in alle opzichten. Vanaf de eerste contacten t/m de levering en montage. Een 10 geven doen we uit principe nooit maar het komt er zeker héél erg dichtbij 😊👍👍👍
Waren ze allemaal in die branche maar zo
Ik heb houten jaloezieën besteld voor de voorzijde/binnenzijde van het huis. Dit betreft een erker en is moeilijk zonwering kiezen & meten. Door de expertise van Ambiance Bakker ben ik van begin tot eind goed geadviseerd en hebben de monteurs probleemloos alles kunnen monteren. De houten jaloezieën zijn ook erg mooi!! We kunnen er jaren plezier van hebben!
Werken vakkundig en netjes. Geven goed advies, proberen je geen onnodige produkten te verkopen
positieve mensen en netjes afgewerkt
goed advies (1 screen i.p.v. 2 screens) duidelijke offerte en informatie almede de montage.
De hoge verwachtingen van het product zijn uitgekomen! Optimale voorlichting en montage.
Duidelijke en vriendelijke informatie
goede en prettige begeleiding bij het uitzoeken van de producten en fijn dat het nieuwe product ( fractions) onder begeleiding van de leverancier geplaatst werd. Onder zijn advies was ik veranderd van kleur (gebr.wit) ze staan prachtig! bedankt
persoonlijke inventarisatie, snelle levering met goede montage en bij een klein mankement, direct opgelost! super
Wij hebben positieve ervaringen met Bakker zoals blijkt uit bovenstaande rapportcijfers.
Goed werk geleverd. Doordat de eerste keer er een verkeerde motor in zat, heeft het wat langer geduurd voordat de montage definitief klaar was. Heb overigens de zonwering in de tussentijd gewoon kunnen gebruiken.
Erg prettig contact. Kwalitatief hoogstaande producten die tot in de kleinste details verzorgd worden. Zeer positief.
Wij zijn tevreden hoe wij geholpen zijn.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!