In de woonkamer blijft het heerlijk koel.
Monteurs werken netjes en schoon en ruimen alles op.
Jammer dat er twee keer verkeerd is gemeten en dat het daarom langer duurde. Verder zijn wij tevree
Ondanks een kleine miscommunicatie bij aanvang van het werk, prima werk afgeleverd en uiteindelijk conform afspraak uitgevoerd.
Alles keurig op tijd en prima afgewerkt, ook over de monteur prima tevreden. Geleverd is een hordeur.
Ben zeer netjes geholpen. Garage deur vervangen.
nv.t.
Was de eerste keer voor ons om via jullie bedrijf te bestellen. Zeer goed geholpen
prima advies gekregen bij het uitzoeken. Geen opdringerig advies. Keurig opgehangen. Vriendelijke mensen.
Goed advies gekregen en betrouwbare mensen, die alles hebben gemonteerd !
Goede indruk! Nette ontvangst, goed advies, nette montage, kortom vakmanschap.
Aangenaam bedrijf in omgang. Ben tevreden met de zonwering
Mooi product, hoge kwaliteit, keurig verzorgd. Prettig kontakt met zowel verkopers als technicie.
Fijne samenwerking en goed product, zorgvuldig opnemen en duidelijke terugkoppeling over de onmogelijkheden van de woning en de gekozen producten.
Contact en montage uitstekend als ervaren.
Levering keurig volgens afspraak
Prima geholpen goed advies en duidelijke afspraken. Nette mannen die het zijn wezen monteren en keurig opgeruimd. Duidelijke uitleg van deze mannen na het monteren
Nette behandeling
Het rolluik was geplaatst, snoer zat erin. Rolluik werkte ook. snoer weggewerkt met een gootje. Alleen de hoekprofieltjes van de gootjes waren niet geleverd bij bakker. Dikke pech, konden ze het niet verder afwerken. Ik kreeg netjes een bericht dat de hoekjes geleverd zijn. En kon ze afhalen of laten bezorgen. Maar in de tussen tijd dat we zaten te wachten op de hoekprofieltjes kwam de factuur ook niet.
Goede voorlichting en uitstekende after-sales. Goed voorbeeld voor menig detaillist!!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!