Goede communicatie, vriendelijk, snel, betrouwbaar, mooie producten, goed advies
Heel goed Op de hoogte gehouden van de levering en plaatsing het ging hier om een electriche garage deur op maat gemaakt Plaatsing ging heel goed vakwerk Vriendelijk personeel Alles keurig ge monteerd oudedeur gedemonteerd alles opgeruimd en afgevoerd Ben er heelblij mee en tevreden dus wat wil een klant nog meer
Wij hebben al een aantal jaar ervaring met deze zaak. Al onze gordijnen hebben daar aangeschaft. Er is een ruime keuze uit goed kwaliteit. Het advies en service is prettig en professioneel. Onlangs hebben wij zonwering aan laten brengen over de gehele breedte op de 1ste verdieping. Geen triviale klus. De adviseur is twee keer langs gekomen om te zorgen dat alles duidelijk was. De monteurs hebben het werk prachtig uitgevoerd.
Vanaf de eerste kennismaking in de winkel in Hilversum tot de aflevering en installatie van het scherm.
Goede service en snelle afhandeling van de schade aan mijn zonwering.
Goede en vriendelijke monteurs !!
Eerst werd er vakkundig gezocht naar een zonnewering, en na uitkiezen bleek het gewenste model niet beschikbaar. Er werd vakkundig naar een oplossing gezocht en werd gevonden. De oplossing was meer dan goed en de klantvriendelijk erg goed. Kortom vakbekwaam met oog voor de klant
Ik wil niet gedwongen worden, veld verplicht, dit soort velden in te vullen anders is dit de laatste keer dat ik mee doe aan dit soort exercities! Wie denkt U wel dat U bent wees blij dat ik mee doe!
Aansluiten stroom moet echt anders. U zou een elektrisch vooruit kunnen sturen ipv stripje stripje gaatje klaar. Pas ook niet bij dergelijke dure schermen.
De dame die mij te woord stond bij de afdeling zonwering nam de tijd om je als klant te adviseren.Ze luisterde goed naar je wensen en gaf n.a.daarvan advies en gaf ook aan het waarom wel en waarom niet met duidelijke redenen.Naast het goede advies,nam ze ook ruimschoots de tijd.Dit is lang niet altijd het geval! Ook degene die de maten kwam opmeten evenals de monteur voor de ophanging waren kundigen in hun vak met prettige omgangsvormen. Ik ben dus zeer tevreden over uw bedrijf en zal het dus altijd aanbevelen!
Mijn vader (98) heeft al heel lang luxaflex in huis (50 jaar?). Afgelopen zomer verhuisde hij naar een kamer in een verzorgingshuis. Aanvankelijk wilde hij geen luxaflex meer aanschaffen. Het verzorgingshuis heeft markiezen. Dat moet voldoende zijn, vond hij. Als snel kwam hij hierop terug. Hij wilde weer naar 'Jansen' om luxaflex te bestellen. Jansen bleek Ambiance geworden. We zijn goed geholpen bij het uitkiezen en bestellen. De medewerker, die de maten kwam opnemen, betrok mijn vader op een prettige manier bij het gesprek en bij de keuze voor de plek van de bediening. De monteurs die de luxaflex kwamen plaatsen deden dat snel en vriendelijk.
kan over het resultaat nog niets zeggen, omdat door het seizoen voorlopig geen gebruik gemaakt zal worden van de zonneschermen
We werden in de showroom ogenschijnlijk goed en uitvoerig geïnformeerd en aangezien ik de maten van de gewenste rolluiken bij me had, werd een prijs afgegeven van ca. 4.200,= euro. Toen de heer Schot de exacte maten kwam opnemen (die op een centimetertje na overeenkwamen met de mijne) werd een prijs genoemd van ca. 4.800,= euro, een verschil van 600,= euro. De uitleg, dat het om een kwalitatief beter merk zou gaan, kwam zeer ongeloofwaardig over evenals de suggestie, dat Nikki in de showroom dit over het hoofd gezien zou hebben. We hebben het afgemaakt op 4.500,= euro, maar bij mij blijft het gevoel voor 300,= euro opgelicht te zijn. De monteurs die de luiken hebben geplaatst hebben hun werk buitengewoon zorgvuldig en goed gedaan. Niet alleen hangen en werken de luiken uitstekend, het was bijvoorbeeld ook prettig dat ze hun werkschoenen uit deden als ze binnen kwamen. Oftewel een zeer correct optreden.
Teleurgesteld !!
Ondanks verkeerd inmeting , goed werk geleverd en problemen snel opgelost. Montage ging vlot en goed .
Sinds het aanbrengen van de beide zonneschermen hebben wij nog weinig zonnige dagen gehad. ECHTER.... het aanbrengen door de beide medewerkers ie professioneel en in relatief korte tijd gebeurd. Ook zijn wij zeer tevreden over de prettige en correcte contacten van beide mannen naar ons toe. Over het opruimen van overtollig materiaal en het schoon achterlaten van ons appartement.... KLASSE ! Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen bij andere geïnteresseerden..
Bij het plaatsen van onze plisse-hordeur waren enkele technische problemen voorzien, waarvoor nauwkeurige opmetingen nodig waren. De uiteindelijke plaatsing bleek geen enkele probleem: dankzij de exacte metingen kon op `eer professionele wijze de installatie van het hor worden gerealiseerd en functioneert dat naar volle tevredenheid.
De wachttijd na het inmeten en plaatsen van de bestelling vond ik te lang duren. Ik werd niet op de hoogte gehouden en heb een paar keer moeten mailen om te vragen hoe lang het nog ging duren voor de montage. De monteurs waren snel en kundig. Vriendelijke mensen en er werd goed overlegd waar nodig. Alle rommel werd keurig opgeruimd. Het eindresultaat is prachtig. Een klein minpuntje vind ik de losse zonwering voor de deuren en het kleine keukenraam. Die vind ik nogal lubberen. Ziet er niet zo strak uit. Verder ben ik dik tevreden met de service. Ik wilde achteraf toch een extra afstandsbediening en dat is keurig geregeld. Al met al een prima bedrijf en een mooi product.
Ik ging kijken in de showroom en werd meteen vriendelijk ontvangen. Ook bij het uitzoeken van het zonnescherm een goed advies. Niet opdringerig ze namen alle tijd. Een aanrader.
Goed advies wat de kleuren betreft enz. Met vakkennis geplaatst
Professioneel en proactief contact. Onvrede over niet afsluitende rolgordijnen prettig opgelost. Dan is het ook niet erg als ze toch helaas te breed blijken en aangepast worden. Je weet dat het goed komt.
De opname thuis gaf veel vertrouwen in de aanpak en dat bleek ook bij de installatie van de schermen. Dat gebeurde heel netjes en vlot. Levertijd zoals vooraf aangegeven. Alles werkt prima.
Afspraken zijn helder en duidelijk, er wordt met je mee gedacht zodat je het juiste product krijgt. Op het moment van plaatsing waren de monteurs eerder aanwezig, zij hebben mij gebeld zodat ik hiervan op de hoogte was, hoefde me niet te haasten. De monteurs waren al begonnen met de werkzaamheden, welke zij netjes hebben afgerond.
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!