Vlot geleverd en gemonteerd. Een markies raakte beschadigd door openstaande tuindeuren, van der Wal vond het (ook) een meet- en montagefout van hun kant en verving de markies gratis, onder het motto; "u heeft ons gekozen om 20 jaar lang plezier van te hebben, dan willen wij dat ook waarmaken", hulde!
Accuraat en vlot, aardig personeel
Deskundig advies bij de eerste afspraak. Gebeld voor definitieve afspraak; verkoper was onderweg en ik ben toen niet teruggebeld. Dus zelf weer naar de winkel gegaan om afspraak te maken voor montage. dat was jammer. Verder zeer tevreden over snelheid en deskundigheid van de montage
Zie boven
Keurig geplaatst en goed materiaal. De communicatie en organisatie kan beter
Zonwering voor het keukenraam bevalt uitstekend. Goed geplaatst, goede service, prettige bediening
Na een uitleg over de werking en mogelijkheden van screens hebben wij 3 screens besteld die keurig op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd werden. De monteurs waren netjes en voorzichtig en de snoeren werden exact op de overeengekomen plek door de muur naar binnen geboord en aangesloten waardoor er absoluut niet meer dan noodzakelijk herstelwerk aan het binnenstucwerk achteraf nodig was. Dank daarvoor!
zie hiervoor
Goed advies en zorgvuldige inmeting en installatie
De monteurs hebben de werkzaamheden uitstekend verricht.
De enige setback was dat bij de eerste poging het scherm te installeren dit niet lukte vanwege onvolledigheid van de bijgeleverde materialen. De tweede maal alles vlot en netjes afgewerkt. De niet ingevulde vragen kunnen nog niet ingevuld worden, immers betrouwbaarheid/nazorg en kwaliteit zullen nog moeten blijken. De prijs is wel aan de hoge kant, mochten de niet ingevulde vragen over een paar jaar met goed beantwoord kunnen worden dan is de prijs/kwaliteit ook goed.
Sales was goed Opmeten ging goed Bij montage bleek er standaard maatvoering te zijn geleverd, waardoor er toch geslepen is met een plastic kapje als gevolg; had niet gehoeven Op bon opmerking gemaakt; niets over gehoord Na ontvangst factuur navraag gedaan over mijn opmerking; niks meer gehoord Factuur moet nog worden voldaan; die herinnering verwacht ik op tijd
Wij zijn heel erg tevreden .Ook de monteurs die de zonnewering hebben opgehangen .wat een leuke mannen , en harde werkers .
Fijne monteurs die de tijd voor je nemen.
In februari voor het eerst In de showroom geweest in de Bilt. Zeer traag in actie ondernemen als de communicatie niet goed verloopt. Het hele proces een afwachtende houding aangenomen!
Geachte, Bedankt voor het telefonische contact. Heel vervelend dat alles inderdaad langer heeft geduurd dan dat nodig was. Wij nemen dit zeker mee als verbeterpunt. Zeer goed u gesproken te hebben en om te horen dat u de kwaliteit wel een 7 geeft! Met vriendelijke groet, Nikki Polder
Gemaakte afspraken zijn nagekomen.
geweldig, ziet er erg mooi, voldoet aan al mijn verwachtingen
Goed geholpen vanaf de 1ste kennismaking. Alleen wacht ik nog op een telefoontje, ik zou vorige week woensdag teruggebeld worden i.v.m 2 vragen. 1 Vraag is inmiddels duidelijk.
Direct een prettig contact en een prima inzicht in de oplossing van onze vraag. Ook toen het zonnescherm in eerste instantie te laag was gemonteerd was er alleen maar begrip en zonder een spoortje van irritatie is de zaak naar de juiste hoogte gebracht.
Goed geadviseerd door klantvriendelijke mensen (vestiging de Bilt). Blji met gekozen scherm. Montage door aardige en nette mensen. Alleen was scherm niet goed gesteld en hing dus in uiterste stand niet waterpas (inmiddels hersteld) en is elektriciteits kabel niet netjes weggewerkt...deze is knalwit en loopt diagonaal over muur...opmerking was dat we deze maar even met een zwarte stift moesten bijwerken...
Goed advies en goede uitvoering met prettige mensen
Zie zin hierboven
Ik ga ( en heb ) veel plezier beleven aan deze screen. Buitengewoon goed geholpen in showroom als wel bij het huisbezoek. Alle lof voor de vlotte en voorkomende monteurs.
Staat hierboven al geschreven
uitstekende service
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!