De installatie is nog niet afgerond. Daarom hebben wij de meeste punten negatief ingevuld. Eind februari komt jullie monteur samen met een service monteur om de afstandsbediening in te stellen. Pas na afronding kunnen wij een en ander beoordelen, maar vinden de communicatie zeer slecht.
Duidelijk en vlotte afhandeling.
Luxaflex na 2 weken kapot. Koordje losgeschoten. Wachten nog op reparatie. Zou eigenlijk niet mogen gebeuren. Vorige luxaflex heeft het zonder problemen meer dan 15 jaar uitgehouden. Afspraak al gemaakt.
Een professionele adviseur en leverancier
zeer vriendelijke en deskundige adviseur en monteurs
Zeer goede ervaring met inmeten en in een vestiging bij de aankoop, klant vriendelijk bedrijf goede uitleg aan de klant ook als je naar een vestiging belt voor advies of afspraken voor de order. Montage team zeer ervaren monteurs. Firma van de Wal Ambiance zou ik zeker aanbevelen bij overige klanten , kennissen en bekenden of andere relatie's.
Zeer deskundig opmeten, eerlijk advies, vlotte levering, zeer deskundig monteren en hele prettige communicatie.
Ontvangst in de winkel was prima. De montage van de garagedeur is netjes en vakkundig gedaan. De monteurs waren prettige mensen om in huis te hebben. De deur functioneert goed.
Als Havo, Bekenkamp en Ambiance Zonwering van der Wal tezamen èèn bedrijf vormen, dan hebben we alles bij hen besteld, omdat we zeer blij zijn over Antoon en ALLE medewerkers die hier gewerkt hebben!!!! Ook in de nabije toekomst zullen we zeker bestelling(en) doen.
Prima service.
gewoon goed. Goede service en nazorg.
Er is goed met ons mee gedacht.
Wij vonden het in alle opzichten een prima gebeuren. Vooral een heel zorgvuldig en vakkundig advies. Daarbij heel duidelijke afspraken en een een hele goede en nette uitvoering.
Goed advies om uitvalscherm te wijzigen in knikarmscherm.
Alles ging goed behoudens de afwikkeling met de betonnen drempel. Die afwikkeling laat nog altijd op zich wachten ...
Goed luisteren naar wat het probleem was met mijn dakramen.en de goede oplossing. De monteur dacht ook mee,en heeft het perfect geplaatst. ik ben tevreden
Prima service in de winkel
Snel, persoonlijk, professioneel.
de eerste kennismaking met opmeten van de dakkapel ivm verduisteringsrolgordijn was veelbelovend. Ook positief dat ene Wim S de luxaflex (het open en dicht draaien van de lamellen) dacht te kunnen repareren door een dingetje te vervangen (van Multi Sol)
Bijzonder secuur opgemeten en goed geadviseerd. Goede kwaliteit van de materialen. Betrouwbaar in alle opzichten, degelijk werk, afspraken worden nagekomen. Hele fijne, nette, opgewekte en vakkundige monteurs. Er is heel netjes gewerkt, het ziet er fantastisch uit. Niet meegeleverde onderdelen werden alsnog dezelfde dag geregeld, waardoor het werk in 1 dag afgemaakt kon worden.
Prima service uiterst te vreden
Deskundige service in de winkel. Snelle levering en montage.
Bedankt voor uw reactie, tijdens het inmeten is het besproken dat de 35 mm. lamel niet meer leverbaar is en dat dezelfde kleur wel leverbaar is in de 25 mm. Dit is dus vooraf besproken en nogmaals gecommuniceerd d.m.v. de gemailde opdrachtbevestiging. Het betreurd mij dat u hierover niet tevreden bent en heb zojuist u getracht hierover te bellen en uw voicemail ingesproken. Met vriendelijke groet Patrick van de Pol
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!