Monteurs die meedenken en monteren alsof ze bij hun thuis monteren. Oog voor detail.
Monteurs prima
Goed advies Correcte uitvoering
we hebben nu een jaar de overkapping- montage jongens zijn erg goed in hun werk. de planner overschat hun tijd wel eens - wat betekende dat ze langer aan het werk waren , later terug moesten komen. een paar ongelukjes ( ruit barst, draad scherm, die elke keer bij ons als eerste keer werden benoemd - nog nooit voorgekomen...) - elke keer als wij de planner belde , was het ja ik was van plan u net te bellen. bij de laatste keer bellen na dat alles in orde gemaakt was , meteen de volgende dag de rekening op de mat ( natuurlijk we moeten betalen ...maar zo snel..) Later het zonnescherm, problemen met het touw ... de bestelling hiervan , en maanden later de probleem oplossing waarbij ze het nieuwe touw niet eens gebruikt hebben.
Allereerst bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Naar aanleiding van ons telefonisch contact van afgelopen week ben ik blij om te horen dat u erg veel plezier heeft van uw terrasoverkapping. Wij zullen uw verbeter punten intern bespreken. Hopelijk geniet u nog jaren van uw zonwering. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Daniel de Wild
Met van der Wal vonden we een goede oplossing voor onze zonwering
Uitermate sympathieke monteurs die op een "moeilijke plek moesten opereren (talud) met planten begroeid... maar zelfs geen bláádje geknakt hebben! Wij zijn erg tevreden
Helemaal niets te Klantenservice. Alles verlies maar wens
Goed advies in de winkel, goede montage!
Geachte heer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw tips en verbeterpunten meenemen. Het doet ons overigens een deugd om te lezen dat u zeer tevreden bent over het advies en de montage en ons daarvoor zelfs een 8 geeft! Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Wouter de Wild.
Goede adviezen, montage en heel vriendelijk personeel, zowel in de showroom als de monteurs.
ik moet twee keer bellen voor montage.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen dat u tevreden bent met de geleverde horren. Het spijt ons dat u twee keer heeft moeten bellen voor de montage. Hopelijk bent u alsnog blij met het eindresultaat. Met vriendelijke groeten, Scott Kapinga
kundig, mooi afgewerkt, veel keus, vriendelijke service
De hele procedure is uitermate goed bevallen. Een warme douch voor allen. Top.
Ik weet tot nu toe niets over jullie nazorg en garantie!
Grote coulance , na overname failliet bedrijf Jansen de Bilt te de Bilt. Lopende klacht (onverplicht) gratis afgedaan. EEN WARME DOUCHE!!!!
prima kwaliteit
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!