snelle, vakkundige levering
communicatie over gebruik van de bijgeleverde waardebon bij de factuur is magertjes
Zwaktebod om een waardebon van 50 euro te schenken die ik niet kan gebruiken bij betalen hor. Onduidelijk op bon dat deze waardebon niet gebruikt kan worden voor de hor!!!!!!!!
Na het failliet gaan van het bedrijf waar wij onze luxaflex hebben besteld, zijn we goed geholpen door Ambiance. Zeker nadat bleek dat onze order niet in de portefeuille van het betreffende bedrijf bleek te zitten.
Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren
Het contact met eigenaar en zoon was vriendelijk en correct. Afspraken zijn correct nagekomen.
prima advies en daarna snelle en goede afhandeling
Alles ging prima, per telefoon en ook de mensen in me huis!
Van het advies in de winkel tot aan de montage was allemaal prima verzorgd.
prettige ervaring, prettige, correcte en vlotte werklui
Wij hebben het hele traject van aanschaf tm levering als heel prettig ervaren.
Na aanvankelijke klachten, zie mijn eerdere mededeling, werd ik gebeld en meteen een afspraak gemaakt. Alle klachten zijn naar volle tevredenheid opgelost. Hulde aan het team van van der Wal zonwering.
We werden zeer vriendelijk geholpen, de levertijd was snel en de monteurs waren zeer vriendelijk en vakkundig. De luxaflex staat super mooi en wij zijn er heel blij mee.
Hordeur plaatsen. Uitstekende vakman. keurig werk geleverd. Buitenzonwering. Balcon zonwering is niet naar behoren opgeleverd.
Allereerst bedankt voor uw beoordeling. Naar aanleiding van ons telefonisch contact van net ben ik blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde hordeur. Hopelijk kan ik er aankomende donderdag ook voor zorgen dat u weer tevreden bent over de eerder geleverde balkonbeglazing. Tot donderdag. Met vriendelijke groet, Scott Kapinga
Correct en zijn zeker van plan in de toekomst met hun zaken te doen
Contact, service, afspraken
Ben zeer tevreden over de shutters en de montage er van . De mannen hebben goed werk geleverd. Alleen jammer dat de jaloezie (silouet ) schijnbaar een productie fout is. Die wordt 5 jan 2016 op gehaald en op nieuw afgesteld.
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!