Ik zou Ambiance Zonwering van der Wal aan iedereen aanraden. Het adviesgesprek in De Bilt was heel aangenaam en verhelderend. Ook het offerte traject was goed georganiseerd. Voorafgaand is een expert langgewenst om de specifieke situatie bij ons te beoordelen. Bij de montage bleek echter dat de geven onvoldoende sterk was om de luifel te bevestigen met de standaard middelen. De firma heeft kosteloos extra materiaal geleverd voor een solide bevestiging (bravo!). Enig minpuntje is dat de installateur zonder dit te overleggen de voeding buiten heeft doorgeknipt een via een laadoor op de gevel aan de oude stroomvoorziening heeft gekoppeld. Als dit niet was gebeurd dan had ik Van der Wal 5 sterren gegeven. Wel heeft de firma bevestigd dat als dit in de toekomst kortsluiting geeft, het kosteloos wordt hersteld.
plaatsing ging erg snel eb=n naar bleek in 1 kamer niet zorgvuldig, maar de volgende dag werd dit probleem meer dan uitmuntend opgelost
Probleem met een binnenzonwering fijn opgelost
Twee dagen alle schermen geïnstalleerd. Nadien problemen met de app en monteurs twee uur bezig geweest om het te regelen. Chapeau voor deze service
vriendelijk personeel
In hetverleden gordijnen e.d. besteld met zeer goede ervaringen. Laatste bestelling van rolluiken zijn niet goed ervaren. Kleur onderste deel is niet goed (wordt nog hersteld). Andere rolluik is slecht gemonteerd ( er zijn de noodzakelijke vulplaatjes welke nodig omdat de muur niet vlak is, niet gebruikt, waardoor er b.v. het plaatwerk van de kap is verbogen). Ik ben hier zeer slecht tevreden over, dit is geen vakwerk!!
Goedemiddag, dank u wel voor de recensie en inmiddels zijn de onderste lamellen voorzien van de juiste kleur. Wij hadden in de showroom en op locatie dit specifiek besproken en ook zo besteld bij onze leverancier. Helaas hebben zij de lamellen niet geleverd zoals met afgesproken. Excuses voor dit ongemak. Ook de montage is aangepast voor u in januari. Wij wensen u veel plezier met het gebruik van de rolluiken. Voor verdere vragen ben ik direct bereikbaar via mail of in via de telefoon (035-6280203) Met vriendelijke groet, Martijn de Wild
De communicatie in het begin verliep nogal slordig. De afhandeling door Scott en de montage verliep daarna uitstekend. Ik mis enige schriftelijk informatie over onderhoud van het doek en de installatie; de garantievoorwaarden en wat te doen in geval van storing.
In tegenstelling tot mijn vorige opdracht, was ik over de laatste bestelling wat minder tevreden. Maar…… dat lag niet aan Ambiance, maar aan Luxaflex. Mijn klacht is naar tevredenheid afgehandeld.
Vriendelijke, behulpzame en vooral deskundig personeel. Ook met het installeren van de app zijn wij prima geholpen door de monteur.
Snelle accurate bediening
Ben echt wel blij met mijn luxaflex scherm voor mijn raam in de woonkamer (en op mijn badkamer). Minder blij ben ik met het feit dat bij meting bij mij thuis mijn meting een minutieus beetje te kort was. Toen ik aangaf dat ik daar geen moeite mee had werd gezegd dat de firma daar niet in mee ging omdat t geen gezicht zou zijn. Let wel, t ging hier om iets van 2 cm. Omdat de standaard maat maar ging tot de meting die ik had gedaan werd t geheel nu wel duurder. Nu hij hangt is hij gewoon te lang. Meer geld kwijt, een scherm wat onderaan naar voren komt en t feit dat mijn eigen wens moest wijken voor de goede naam van de firma maakt dat ik er minder van geniet. Goede les hopelijk om me volgende keer niet meer te laten overbluffen.
Goedemiddag, bedankt voor uw eerlijke mening en ervaring met ons en wij nemen uw input graag mee om onze dienstverlening steeds weer te verbeteren! Mijn collega Henk is in oktober bij u langs geweest om de mogelijkheden te bespreken. Fijn om te horen dat u nu helemaal tevreden bent met de geplaatste producten en wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groeten, Martijn de Wild
Van advies tot en met plaatsing ging alles van een leien dakje en zijn wij zeer tevreden.
Onze ervaring was heel positief. Wel zouden wij als tip mee willen geven, om bij het inmeten, de bestaande zonwering daarin mee te nemen. Door onze eigen onoplettendheid, hadden we niet in de gaten, dat het nieuwe zonnescherm, aan de voorgevel, een halve meter korter was besteld dan onze oude. Dit vonden we wel jammer. Gelukkig is het scherm later toch iets lager opgehangen, zodat we wel een beetje terug hebben gewonnen.
Goed en kundig geholpen al verliep de afstemming aan de voorkant niet helemaal optimaal (mbt afspraak inplannen en kleurstalen niet meegenomen tijdens inmeten)
Tijdens bezoek in de winkel goed en vakkundig geholpen met luxafex uitzoeken. De luxaflex was al na een paar weken binnen. En is toen snel en goed geplaatst.
Snelle, nette en professionele benadering van de klant. Vriendelijke mensen met prima advies!
Goede communicatie.
Mooie spullen, Goed geïnstalleerd. Werkt probleemloos
Thuis de situatie opnemen voor goede offerte ging soepel. Goede levertijd en zeer deskundige installatie door klantvriendelijke monteurs
zie boven
We hebben goed advies gekregen qua afmeting, kleur en materiaal.
Alle horren in huis zijn nagekeken en in de keuken een nieuwe geplaatst.
De opdracht is perfect uitgevoerd van showroomgesprek, offerte, levering tot montage.
Door het plaatsen van onze badkamer, duurde het plaatsen van het rolhor langer dan gedacht. Ambiance wachtte geduldig af tot wij aangaven wanneer het kon en diezelfde week werd het geplaatst.
hiervoren al aangegeven.
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!