gewoon heel slecht had naar meester frank visser moeten gaan mijn garantie was net om doek kapot maar mocht wel 500 EURO BETALEN WAT EEN SERVICE VAN LIK MIJN VESTJE.
Geachte heer Diepgrond, Helaas is het ons niet gelukt u naar tevredenheid te helpen. Het scherm is destijds in 2015 niet bij ons aangeschaft, maar bij een bedrijf wat in 2018 haar activiteiten heeft gestopt, ook verliep in dat jaar de garantie aldaar, toch hebben wij onder coulance een nieuw doek aangeboden, zowel het doek als de benodigde hoogwerker zijn minstens op basis van kostprijs opgegeven, als service naar u toe, omdat wij snappen dat dit erg vervelend is. Wij betreuren het dan ook dat u, desondanks toch het gevoel heeft dat u niet de juiste service heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Ambiance zonwering van der Wal
Heel goede en prettige en correcte sales adviseur in de persoon van Wim Schot. Vervolgens zorgvuldige montage door 2 betrokken medewerkers
Op de afgesproken tijd aanwezig zijn. Netjes werk geleverd. Geen kieren of afwijkingen. Super blij, dat ze ervoor zitten
Vlotte voorbereiding en vakkundige plaatsing.
Fantastische advisering door Louise. Prettige contacten via de telefoon. Afspraken worden nagekomen. Ik ben hun namen kwijt, maar vriendelijke en kundige monteurs.
alles ging goed en volgens afspraak.
Goed vakmanschap, en dat is het belangrijkste. Bovendien was het super druk.
Geachte mevrouw Koster, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze expertise en vakmanschap. Uw feedback omtrent het verbeteren van onze communicatie zullen wij dan ook zeker meenemen in het proces om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Eveline van der Weerd
De monteurs waren vriendelijk,netjes en aan de montage is goed te zien dat het vakmensen zijn,en daar is niks te veel over gezegd. Het enige puntje is wel,dat er staat levertijd 5 tot 6 weken en dat er na een telefoontje 2 half week van tevoren nog 3 weken bij kwam,het werdt dus 9 weken. Beetje jammer dit.
Alle afspraken en toezeggingen correct nagekomen.
Ietsje late levering doordat er niet helemaal juist was ingemeten, maar dat werd zeer correct opgelost door een vervolgens snelle installatie van de rolluiken. Arbeid zeer professioneel, product idem.
Goede adviezen tijdens offertetraject Keurige behandeling tijdens plaatsing
Mooie zonwering, goede installatie.
fijn zo als de montuur komt en hij geeft ook goed advies over andere zaken. Heel fijn dat het zo kan.
Had wat vragen over Zonnewering rondom mijn huis Ben er goed en professioneel geadviseerd! Ben ook erg blij met het resultaat top! Bram dankjewel voor je advies
zoals gezegd eerder
Voor traject en installatie perfect. Na installatie mocht ik zelf de rommel opruimen als slijpsel en steengruis . Maakt het geheel teleurstellend als meer dan 40 jaar klanten bij Jansen en v.d. Wal
De monteurs namen de tijd om alles goed en netjes te plaatsen en kwamen een week later nog terug om de puntjes op de i te zetten. Het ziet er mooi en degelijk uit en zitten er nu al bijna dagelijks in. Heerlijk uit de wind en in de zon.
Ben al langer klant bij jullie en Onno weet precies wat ik wil en voert dat uit tot volle tevredenheid
Vakwerk
Alles is volgens afspraak gemaakt en gemonteerd, Goede en kundige vakmensen, aanrader!
Flexibel, klantgericht, vriendelijk, punctueel, voor ons krijgen ze op alle punten een dikke tien. Waren ze maar allemaal zo.
nvt
nvt
Onze nieuwe tuinkamer is prachtig geworden. Heel mooi product en professioneel gebouwd.
Zijn blij met uitstekende service en installatie nu wachten op de voorjaarszon om ervan voor het eerst te kunnen genieten
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!