vakmanschap Prijs: ik heb geen prijzen vergeleken, kan daar dus weinig over zeggen.
Nazorg en garantie kan ik nog niet beoordelen, daar het pas aangeschaft en gemonteerd is. Het overige heeft betrekking op de levering en montage van Verosol plissé .
Persoonlijke benadering en goede service/dienstverlening
Duidelijk, makkelijk en snel, geen gezeur.
Betrouwbaar, kwalitatief en zeer klantvriendelijk. Communicatie zeer goed. Echte professionals.
Alles gaat volgens afspraak, goed advies, heb nog geen ervaring met nazorg en garantie.
Goed advies en goed vakmanschap. Prettige omgang!
Goed advies en goede levering en plaatsing.
helder advies. Strakke nakoming en zorgvuldige montage. Alles opgeruimd. Zeer prettige samenwerking.
Komen op de afgesproken tijd en zijn vriendelijk
Snelle reactie en zorgvuldige oplossingen
De hordeur is snel en vakkundig geplaatst. Het ziet er prachtig uit. Ik heb hem nog niet echt gebruikt en zal dat uiteraard de komende wintermaanden ook niet doen, maar ik ga ervan uit dat ik er in de komende zomer veelvuldig van zal genieten.
We werden vakkundig geholpen in de showroom en er werd meegedacht met ons. Rolluiken en terraszonwering netjes en vakkundig geplaatst.
Reparatie uitgevoerd aan bestaande lamelrails. De runners waren verteerd, maar Tetteroo kon ze in eigen atelier repareren dus we hoefde geen nieuwe te kopen. Dat scheelde behoorlijk !
Tetteroo neemt tijd voor een goed advies en voert snel en met vakmanschap uit. Laat een schone ruimte achter.
Prima service, vriendelijk personeel en goed werk verricht.
kwaliteit en vakmanschap bij montage; goed advies
Bij verkeerde levering door de leverancier heeft Ambiance er voor gezorgd dat we tijdelijk een tussenoplossing hadden. De factuur is pas opgemaakt nadat alles naar tevredenheid was afgehandeld.
Goede service !
Goed ontvangen in de zaak... Duidelijke uitleg en goede service.. De horren zijn snel en vakkundig geplaatst en t.p. is er ook advies gegeven
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!