Bekwame en heel aardige monteurs!
ervaring is goed
We hebben overal achteraan moeten bellen en werden vaak niet teruggebeld. Bovendien kregen we een rekening van 600 euro, waar 300 euro afgesproken was. De uitvoering is overigens wel naar tevredenheid
Vervelend dat u deze ervaring heeft gehad bij ons. Mijn excuses hiervoor, we hebben gekeken in het systeem en u net opgebeld en Gelukkig heeft u de afgesproken prijs betaald van 300 Euro en niet de 600, veel plezier met uw scherm en hopelijk tot ziens.
ik ben tevreden over de geleverde producten en over de betrouwbaarheid waarmee ik ben geholpen , en de vriendelijkheid van de monteurs en chef
De service van de mannen die de deur hebben geplaatst en later nog hebben gerepareerd was goed.
Beste heer Sonke, bedankt voor uw eerlijke reactie, op deze manier kunnen we ons zelf verbeteren. Wat betreft het onderdeel, het betrof een service die vanuit de fabrikant moest komen en daar hebben wij helaas geen invloed op qua levertijden. Wij nemen uw reactie ten harte en gaan er zeker aan werken om dit nog beter te doen. Nogmaals bedankt en ik hoop dat de deur weer top loopt.
Werd door monteur goed voorgelicht.
word altijd op goede afspraak goed geholpen
Goede en beleefde monteurs. goed werkafgeleverd
Is pijnloos gegaan en nou de nazorg afwachten.
De monteurs waren keurig op de afgesproken tijd en hebben de problemen met de Horman garagedeur goed opgelost, Ook de prijs die in rekening werd gebracht viel ons reuze mee
telefonisch contact strikt opgevolg
Bestelling, inmeten, levering en montage binnen afgesproken tijd en correct uitgevoerd.
uitstekend!!! -- Klantvriendelijk -- Snel -- Accuraat
Kabelgoot is, bij nader inzien, niet optimaal aangelegd.
Alleen maar positief! Dank voor de service.
Degelijk. Kwaliteit. Uitstekende en nette monteur.
Wij zijn al lang klant bij Ambiance en iedere keer steeds correct behandeld, dit zegt genoeg denk ik
De monteurs, Corné en André, werken erg netjes, ze verstaan hun vak uitstekend.
Prima, vakkundig en snel
Klantvriendelijk bedrijf met vakbekwaam personeel.
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!