Ze houden zich aan afspraken. Melden af als het niet volledig binnen is. Zijn eerlijk als er iets fout loopt.
Op de aangegeven tijd gekomen. Correct personeel. Alles werd opgeruimd achtergelaten.
overkapping ziet er mooi uit , zo had ik ook mijn verwachtig hiervan. werknemers hebben hard gewekt, om alles tot een goed einde te brengen.we zijn er erg blij mee.
is heel netjes aangelegt
professioneel en klantvriendelijk met correcte service
In eerste instantie goed advies en redelijke leveringstermijn
De monteurs zijn vakkundig bezig geweest en denken zelfs aan de kleine dingen die vaak worden vergeten. Ik kan niets anders zeggen dat vanaf de aankoop tot levering en ophanging er zeer klant gericht is gewerkt. Bedankt.
Er is prima werk geleverd door de monteurs
Keurige montage, goed afgewerkt. Duidelijke uitleg door de monteur.
Prima geregeld weer !
vakmensen
Snel afsrpraak kunnen maken, snelle montage. Super!
We hebben een schuifpui aangeschaft. De montage en de afwerking van de plaatsing kunnen we rustig een 10 geven. De leidinggevende bij deze klus was een uitmuntende vakman, die alle zaken die opdoken bij zo'n plaatsing uitstekend wist op te lossen. Als we nog eens iets uit dit productgala willen aanschaffen, zullen we zeker weer van deze leverancier gebruik maken. We zijn zeer tevreden.
Wij hebben plisse gordijnen gekocht en zijn er zeer tevreden over. We hebben goed advies gehad wat er wel en niet kon geplaatst worden. Alles is netjes gemonteerd.
alles volgens afspraak
keurig volgens afspraak screens gerepareerd. Monteur was prima op tijd, keurige persoon. Ook nog de nodige informatie ontvangen. Ga zo door.
monteur die voor de 2e keer kwam voor de plissehordeur stuurde kordaat de deur terug naar de fabriek
Zeer positief
prima advies, correcte levering en montage.
Zeer vrienelijk en vakkundige mensen die bij je thuis komen.
OVER NAZORG EN GARANTIE NOG GEEN OORDEEL Zowel bestelling als levering en montage zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!