Een correcte en nette manier van werken.
Van meneer Eddy ontvingen snel een heel goed advies.
Snelle service, duidelijk advies, keurige montage
goed en correct vakmanschap
Weten waar ze mee bezig zijn en hoe problemen op te lossen. Service doelmatig gericht.
Na onderstaande is product ( Screen) na 2 dagen al geleverd en gemonteerd.
Vakmanschap
Plezierige en deskundige medewerkers hebben binnen anderhalve week na onze bestelling de klus geklaard. We wonen hier pas, dus we hebben op advies van een collega voor Ambiance Goes gekozen ('heel goed bedrijf, dat al jaren in Goes zit'). Zelfs buiten zonwering die door de vorige bewoners niet zo heel deskundig was geïnstalleerd en onderhouden, is geheel gereviseerd en perfect verzorgd. Een absolute aanrader, niet in het minst door de prettige ontvangst bij de kennismaking en de goede adviezen.
de opname van de achterdeur snel verlopen.de monteur heeft het netjes gemonteerd en netjes achtergelaten
Goede voorlichting in de showroom, en nadien ook bij het inmeten. Alles netjes geïnstalleerd en werkend opgeleverd. Ontbrekend onderdeel binnen 3 weken geleverd en gemonteerd. Nu perfect werkende rolluiken op de zuid-kant, dus ook heerlijke temperaturen binnen!
Alles prima geregeld en uitgevoerd. Bovendien meegedacht om een beter oplossing toe te passes
vakkundig personeel
Deskundig, kwaliteit, goede advisering, vakmanschap
Aan de monteurs zal het liggen!
Afspraak verzetten en installatie + uitleg
Ik ben over alle punten tevreden. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Uitermate kundige monteurs.
Niks op aan te merken
de laatste ervaring betrof het vervangen van de bedieningskoorden team 1 moest werk staken ivm gebrek aan koord team 2 (Timo en Ronald) verrichtte de werkzaamheden trefzeker, snel en heel goed
Alles correct uitgevoerd.
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!