De verkoper en de monteur waren super, trouwens de telefonisten ook
Uitstekende communicatie, product, installatie
goed leuk personeel verzorgt opgeruimd beleefd goed werk gelevert
Montage: snel en correct en schoon opgeleverd.
de aanpassing aan het scherm werd eerder geleverd dan was afgesproken.
In de showroom werden wij goed geholpen door mensen die weten waarover ze praten en goed advies gaven. De markiezen werden goed en vakkundig geplaatst door uitstekende vakmensen die hun werk met plezier uitvoerden. Wij zijn er uiteraard zeer tevreden mee en hopen in de toekomst wellicht weer van uw diensten gebruik te kunnen maken. m vr gr Fam Steijvers
alles tip top in orde
nvt
Verschillende dingen zijn heel erg mis gegaan dat heb je af en toe, het karwei is nu klaar, heb een foto van mijn dakvensters gestuurd dat het er prachtig uit ziet. Mij is belooft dat er een bedrijf langs komt met een staaltje vloerbedding, en dat jullie de andere mankementen voor mij, naar tevredenheid op gaan lossen. En daar vertrouw ik op.
Beste mevrouw den Engelsman, Bedankt voor uw reactie en voor de foto. Ondanks de missers, toch mooi opgelost. Het ziet er top uit! U kunt erop rekenen dat wij de mankementen voor u oplossen! Met vriendelijke groet, Het team van Ambiance zonwering Goes en Deurtotaal
Zowel advies als montage prima
Wij vinden het een betrouwbaar bedrijf waar mee goed zaken is te doen . Zoals eigenaar als medewerkers zijn vriendelijk en correct en levert goed vakmanschap en werkt alles goed af. Wij zijn zeer te vreden over kwaliteit en aflevering. Over de nazorg en garantie kunnen wij helaas niets vertellen doordat de kwaliteit en alles wat er om heen zit goed is en waar niets op te merken valt. Wij heb-ben dit aldus naar waarheid omschreven. En wij hopen U over voldoende te hebben geinformeertd. Met vriendelijke groet, Leen en Lientje van der Welle.
Snelle afhaling,plus er wordt in het bedrijf naar alternatieve mogelijkheden gekeken.chapau
Snel en netjes gewerkt.
Goed advies en informatie/Snelle levering en montage/Afspraak bevestiging/Nabellen omtrent tevredenheid na montage
eigenlijk niets aan toe te voegen, vriendelijk en ervaren medewerkers,
Prima ervaring met dit bedrijf, mensen zijn snel en luisteren prima naar de klant
weet ik nog niet
Communicatie kan beter, vooral het offerte traject en communicatie wat betreft levering.
Ik ben erg goed geholpen en heb een tevreden gevoel over de gehele uitvoering van de klussen die zij gedaan hebben. Ik een nieuwe voordeur laten plaatsen, en een nieuwe garage deur, en tevens 2 nieuwe kunststof kozijnen. Zeer tevreden.
Zeer servicegerichte houding van de monteurs, snelle en vakkundige montage.
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!