Alles is correct werkzaam, betrof reparatie van een screen
Goede en gezellige vakmannen
Goed en duidelijk advies Duidelijke prijsstelling Goede kwaliteit Breukje bij montage zeer snel hersteld
Vakkundige aanpak en uitvoering door klantvriendelijk personeel.
geen klachten vriendelijke installateur
In de showroom keurig en cerrect voorgelicht alles keurig opgemeten en perfect gemonteerd
vlotte en vakkundige verwerking van de opdracht
Wij zijn netjes ontvangen en te woord gestaan en vervolgens onze afspraak voor het opmeten tot het eind resultaat volledig super verzorgt bedankt voor de goeie service en zeer zeker tot het volgende project, !!!
fijn geholpen de winkel en het rolluik is door vak mensen op gehangen
Prima en vakkundig geholpen. Duidelijke afspraken die zijn nagekomen en/of op tijd werden aangepast. zijn meerdere malen komen meten voor de juiste afmetingen en het resultaat mag er dan ook zijn.
Goede ervaring duidelijk en heldere afspraken die ook nagekomen worden
Goede service!
Zorgvuldig en deskundig rolluiken gemonteerd. Aardige monteurs. Heel beleefd en netjes. Ze moeten eerlijk gezegd ook zichzelf de tijd gunnen om wat te eten en te drinken. Vooral bij dit warme weer. Alles dus super. En alles keurig netjes opgeruimd. Dank jullie wel. Groetjes Wim en Anja Saarloos
Nette monteurs, alles ging in goed overleg. Graag maken wijbinnenkort nog een afspraak, om de zonnewering bij te laten stellen. Hangt nu iets scheef, en dat is geen reclame voor de buurt. Onze buren had ook veel oren naar een zelfde soort scherm 3 vakjes geen cijfer gegeven. dit moeten wij nog ondervinden.
netjes
Vindt gewoon dat ze goed werk leveren. Bovendien de vriendelijkheid is heel goed.
Goed advies, goede service kwaliteit/prijs zeer goed , ben zeer positief over de kwaliteit!
Snelle afspraak voor reparatie en heel snel uitgevoerd.
Alles prima en vlot verlopen!!
Nieuwe ruit plaatsen: Kitwerk slordig en slecht afgewerkt Geen rvs spijkers gebruikt
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!