Goed advies en direct duidelijke afspraken tav inmeten en daarna tav levering
Er wordt netjes gewerkt en alles wordt opgeruimd achtergelaten.
Goed en deskundig advies, klantvriendelijk en relatief snelle leverantie.
alles is prima verlopen.
Wordt snel geholpen en vriendelijk personeel op vragen krijg goede uitleg.
Prettig geholpen en goed geadviseerd. Niet de goedkoopste, maar wel goede kwaliteit en service. Netjes gewerkt en afgewerkt.
Lange levertijd. Het feit dat er, ondanks dat er een machtiging is getekend voor de betaling, er toch via e-mail nog een factuur met betalingsverzoek wordt gestuurd.
Een bedrijf om goed zaken mee te doen. Komen hun afspraken na! Deal is Deal
Zeer correcte en snelle service na melden van een defect screen.
Het betrof een reparatie van een screen. Snel ter plaatse en probleem voortvarend opgelost.
Het informatieve gesprek bij ons thuis was heel prettig en duidelijk. En al staat de garagedeur er nog maar sinds gisteren in, we hebben al vele lovende opmerkingen er over gehoord vandaag.
Ondanks dat het lang duurde voordat alles rond was is het wel volledig keurig opgeleverd. Enkele onderhoudswerkzaamheden vielen net buiten de garantietermijn maar zijn toch kosteloos uitgevoerd.
Snelle levering. Alles in 1 dag klaar ook al werd het laat. Keurig en zorgvuldig gemonteerd. Voor zonwering een goedkoper alternatief geadviseerd door toepassen van een knikarmscherm onder veranda dak. O.i.z. een prima oplossing en goed meegedacht. Deze week geinstalleerd. Nazorg ga ik nog ervaren. 1 ruit zit een barst in. Pas gezien na oplevering.
Goed advies. Bij terras overkapping was het ook de duurste van een vijftal aanbiedingen. Ben echter op vertrouwen afgegaan. Keurige verzorging en montage van zowel terras overkapping als zonnewering. Zeeer tevreden.
Snel, vakundig en schoon werk
Goed advies, snelle levering en montage mogelijk binnen 2 weken. Erg tevreden!
Afspraken zijn nagekomen. Prijs in offerte is ook werkelijke prijs. Extra controle en na bellen of alles na ons zin was opgelost. Prima service netjes gewerkt.
Ga zo door!
Goed advies en snelle levering , product is mooi.
Vanochtend screen gemonteerd. Netjes afgewerkt. Prettig contact gehad met Eddy Hilleberg (?) -achternaam even kwijt.. Ik vertrouw maar op de kwaliteit van het produkt. Dat valt uiteraard pas na enige tijd te beoordelen.
Antosiaste werkes duidelijk bij handelen en uitleg. Werk vlot en Netjes.
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!