Volgens afspraak op tijd gemonteerde balkonbeglazing, vriendelijk en deskundig personeel
Prima geregeld
Fijn dat jullie nazorg geven
jammer dat er in eerste instantie blijkbaar niet goed is opgemeten. daardoor de monteurs 2x moeten komen, maar de monteurs hebben mooi en deskundig werk geleverd en daar zijn we zeer tevreden over.
De technische uitvoering is prima gegaan. Administratief is het nog wel voor verbetering vatbaar, 1e nabestelling, ondanks betaalde vooruitbetaling, niet gedaan; 2e vooruitbetaling niet verrekend op factuur; 3e vreemd antwoord op vraag naar prijs van nabestelde afstandsbediening. Zou al 5 jaar verkocht worden ad 75 euro.
Monteur heeft goed werk geleverd Ziet er netjes uit als de hoek strippen er aan zitten
Goede service, zelfs toen bleek dat de kleur van de hoekstaal niet juist was. Jammer dat de monteurs bij vervanging ervan de door hen gemaakte rotzooi niet opruimden.
Ik had vooraf de plinten verwijderd tot aan het stopcontact. De houten lat waarop de plinten vast zitten, laten zitten. Ongeveer 2,5 meter. Twee medewerkers ontvangen. Gevraagd of de kabel bovenop de houten lat gelegd kon worden tot aan het stopcontact. De plinten kun je er dan zo weer tegen doen. Fluitje van een cent. Toen ik 's avonds thuis kwam lag de niet ingekorte kabel binnen. Verder niets gedaan. Mijn zoon, die van niets wist, voor akkoord laten tekenen. Ik vind dat geen stijl. Heb vervolgens het zelf gedaan.
in alles correct.
Goed geholpen, door vrolijke vakmensen
jongens waren vriendelijk ,deden hun werk goed
Keurige en vriendelijke monteurs die hun werk met plezier hebben gedaan en wij zijn blij met het resultaat. Ons zonnescherm is weer als nieuw!
Te late levering zonder voorafgaande communicatie. Afspraak was ophangen op bestaande bouten, is niet gedaan. Afwerking elektrabekabeling is belabberd. Boorgat door houten kozijn is niet afgedicht. Inwatering in kaal hout nu aan de orde.
Goed advies Goede service Mooi scherm Vakkundige medewerkers Netjes en opgeruimd alles achterlaten.
Vriendelijke monteurs
Nette monteurs die precies op tijd waren. Vakbekwaam en vlot.
eerste bezoek goed uitgelegd. Offerte snel afgegeven.Levertijd was iets langer, maar dat was geen probleem. Montage correct en volgens afspraak uitgevoerd/nagekomen.
Geleverd volgens afspraak, netjes en precies opgehangen zoals afgesproken met de verkoper, nette personen, betrouwbaar afspraak is afspraak. Tot heden zijn wij zeer tevreden, hoe eventueel de garantie is kan ik nu nog niet mededelen daar wij hiervan nog geen gebruik van hebben gemaakt. Vriendelijk personeel incl. bij bespreken in showroom.
Gemeld dat rolluik kapot was. Na onderzoek hadden monteurs geconstateerd dat het niet kapot was, maar vast gevroren. Toen de dooi inzette, bleek rolluik wel degelijk kapot. Hierdoor moesten monteurs nogmaals komen om te repareren
Kundig en vriendelijk personeel.
Wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van het proces en komt afspraak na.
Bedankt voor de mooie review Namens Team Ambiance
Het duurde echt te lang voor er enig contact met ons werd opgenomen om het karwei uit te voeren. De rekening kwam des te sneller, maar het werk is nog niet goed uitgevoerd. Daarover geplaatste opmerkingen leest men niet. Twee keer een mail over "BETALEN!" door een flexwerker. Vanwege het onduidelijke email afzenderadres (flex medewerker) niet gezien. De medewerkers die het karwei kwamen doen, waren vriendelijk en deden hun werk goed. Ze zouden op de bon noteren dat nog niet alles goed was. Blijkbaar wordt dat ook niet gelezen, want we hebben geen reactie gehad.
Goedemiddag, uiteraard kunnen we in de bijzondere corona tijden niet snel leveren. Fijn dat u daar begrip voor heeft, wij repareren alles mits we dat ook in de bus hebben liggen. De laatste onderdelen zijn besteld gelijk na de klus en uw order staat los van het meerwerk. Vandaar dat wij de factuur al versturen, dat gaat automatisch, de fout melding van uw mail adres loopt via de administratie. Als u ons belt kunnen we het inplannen, dat is gemaild naar u en tevens heb ik u gebeld maar krijg u niet aan de lijn. Wij vinden het jammer dat men tegenwoordiger liever virtueel een mening geeft dan persoonlijk, vandaar ook mijn reactie op uw review. Hopende u snel te spreken aan de telefoon.
Vriendelijke, deskundige medewerkers. Snel en netjes gewerkt
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!