Het is jammer, dat deze enquete zo vroeg komt, daar alles nog niet klaar is. De afstandsbediening werkt niet goed, het scherm gaat niet volledig terug in zijn koker en moet nog bijgesteld worden. Afspraak: do. 05 juli a.s. om 8.00u / 8.30u wordt alles bijgesteld. Verder ontvang ik nog graag een offerte van een afdekkap tussen goot en het huis van het scherm en raamkozijn tussen chalet en staander aan de andere zijde. Gr. Bert
Vakkundige montage voordeur + zijdeel
Wij voelden ons heel goed geadviseerd en geinformeerd. Zijn erg blij met onze buitenjaloezien en bevelen dit product zeker aan. Fijn dat jullie nu ook een vestiging in Koudekerke hebben ;-))
Goede voorlichting en keurige installatie. De deur kreunt alleen een beetje. Zal wel overgaan.
Wij hebben heel goed advies gekregen voor de garagedeur. Deze is geïnstalleerd, wordt jaarlijks gecontroleerd en we zijn er erg tevreden over.
Ik kan bij de beoordeling van de laatste 4 alleen 10nen invullen. Slordig!
goede info en adviezen
garagedeur is netjes afgewerkt.
Bij montage nieuw rolluik gelijktijdig nog twee andere repareren.
De geleiders waren voorgeboord. De montage van de geleiders moest anders gebeuren, waardoor ik de voorgeboorde gaten vanuit mijn huiskamer zag en mateloos irriteerde aan dit lelijke gezicht. Na 4 telefoontje hebben jullie afdichtingsdopjes gestuurd. Echter deze waren te groot. Kleinere hadden jullie niet. De monteurs hadden dit fatsoenlijk moeten oplossen en op zijn minst hier iets van moeten melden. Dit is niet gebeurd. Ik heb zelf stad en land bewogen naar een oplossing. Dit zijn flinke minpunten.
Doen wat zij beloven prima.
Kundig advies, correcte uitvoering, levering volgens afspraak, goede kwaliteit.
het is niet de eerste keer dat u voor ons geleverd en gewerkt hebt. alles is altijdprima na gekomen
Super gemotiveerde monteurs ondanks zeer slechte weersomstandigheden niets was te veel zeer netjes en correct. Als zij van buiten naar binnen kwamen ging regen pak en schoenen bij de deur uit dit meerdere malen en geen onvertogen wordt. Het monteren werd netjes en goed aangebracht op zeer professionele wijze!
zie boven
mooi doek, lijkt goed te zijn aangebracht
Garantie en reparatie is slecht
Beste Esmeralda, bedankt voor uw reactie. Wij hebben u een offerte aangeboden voor reparatie, helaas mochten we deze niet uit voeren. Wanneer we dit mogen herstellen kunt u weer genieten van een koele ruimte in het seizoen. Met vriendelijke Groet, Ambiance Goes.
Na deskundig advies en meedenken, leveren en monteren kwaliteitsmateriaal, met service en goede goede communicatie. Top! Zeer bedankt.
Marquesweg 1 B
4462 HD Goes
De grootste zonwering specialist van Nederland
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!