Zeer tevreden over geleverde producten, vakkundig en nauwkeurige plaatsing. Ambiance Hilvarenbeek is een betrouwbare onderneming gebleken met prima after sales.
Snelle afspraak. Ervaren monteur met advies. Praktisch geen reiskosten.
Prettig contact op de zaak, kwam snel iemand langs om in te meten en voor een offerte. Na goedkeuring offerte binnen een paar weken, werkzaamheden netjes uitgevoerd volgens afspraak.
Vakkundige en snelle montage
goede voorlichting bij het uitzoeken en prima verzorging van de montage
Netjes op tijd, goed werkmanschap en heel blij dat het zo snel kon worden gerepareerd.
veel tijd tussen aanvraag en levering
Zeer gastvrij, duidelijk goed advies, betrouwbaar, komen afspraken na. Duidelijke offerte en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Snelle reacties en werken heel nauwkeurig. Geweldige service
Probleem gemeld; direct actie en overleg. En reparatie uitstekend verzorgd. Dank u wel, en groet.
goede service, staan klaar voor hun klanten
Van melding storing tot en met deskundige reparatie uitstekend geholpen. En ook allemaal erg klantgericht en vriendelijk.
Sectionaaldeur kon ik zien en testen in de showroom met duidelijke uitleg over alle facetten van het product. Duidelijke prijsafspraken en duidelijke communicatie. Datum en tijd van monteren en afvoeren oude garagedeur zoals afgesproken. Sectionaaldeur op uitstekende wijze gemonteerd door vakkundig personeel.
Onze zonwering uit 2007 was stuk gegaan en Ambiance Kolsters heeft ons echt heel goed geholpen. De monteurs waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig en binnen 15 minuten was de klus geklaard. Vandaag kwam de rekening binnen en ook die was meer dan redelijk. Fijn bedrijf, de volgende keer dat we iets nodig hebben dan gaan we zeker weer terug.
Vriendelijkheid in de winkel en hele vriendelijke, meedenkende en kundige monteurs. Gewone mensen die doen wat ze zeggen.
fijn geholpen in de winkel .deskundig opgemeten. wij zijn heel tevreden
Fijn dat er zo snel en vakkundig werd gewerkt
Netjes en zonder pushen advies gehad en daarna goed geholpen.!! Optijd geleverd ondanks de naderende vakantietijd en netjes geïnstalleerd. Tot nu toe voldoet het product.
Voor een kleine klus komen 2 monteurs. In het verleden was dat er steeds één voor dezelfde reparatie. De planner heeft bij navraag duidelijk de smoes dat ze op elkaar ingewerkt zijn en dat ze daarom met tweeën moeten komen. Nee dus. ze waren voor een andere grote klos samen onderweg; maar deze ging wegens weersomstandigheden niet door. Extra kosten voor mij voor 1 uurtje een kleine 100 euro. Heb hierop gevraagd om de factuur te herzien; geen reactie vanuit Kolsters Ambiance. GEWOON EEN ERG SLECHTE BEURT.
Goedemorgen familie Ketelaars / van Gestel, Dank voor jullie recensie en terugkoppeling. Wij willen graag reageren naar aanleiding van het telefonisch contact met u, waarbij u had aangegeven de monteur alleen zou kunnen komen. Dit is gebeurd, de monteur is alleen bij u langs geweest i.v.m. de reparatie zoals gevraagd. De monteur kon het op dat moment niet alleen repareren en de monteur zou later terugkomen omdat hij constateerde de reparatie met twee monteurs uitgevoerd zou moet worden. Uiteraard hebben wij hier géén voorrij en arbeid -kosten voor gerekend omdat er op die dag niets is gerepareerd. Dat is wel zo eerlijk. Er is een nieuwe afspraak met u gemaakt waarbij twee monteurs zijn ingepland zoals aangegeven door onze monteur bij de vorige afspraak. Op de dag van reparatie zijn onze monteurs samen korter bezig geweest dan vooraf doorgegeven, hiervan zijn de kosten correct berekent. Het gaat hierbij om 1 uur in plaats van 2. Wanneer de monteur alleen was geweest (indien mogelijk) zou hij langer bezig geweest zijn met de reparatie en komt het uiteindelijk op hetzelfde neer. Het gaat dus niet om extra kosten die u heeft betaald, erg jammer om te lezen dat u dat wel zo ervaart. U geeft een 9 voor kennis en vakmanschap en een 8 voor montage, hartelijk dank hiervoor. Wij zullen dit zeker aan onze monteurs doorgeven. Dat is een mooi compliment. Wij wensen u nog een prettige dag toe.
de mannen waren beleeft en werkte netjes. het geheel ziet er geweldig uit.
Elkie afspraak wordt nagekomen. Bedankt voor jullie hulp!
Nieuwe horren voor de bovenverdieping en een hordeur. Mooie horren en de monteur heeft ze netjes geplaatst. Zeer tevreden en de prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Vakkundig, vriendelijk, uitstekende nazorg.
Ambiance Kolsters dank je wel voor de zeer snelle service, levering en montage van de horren.
Dankjewel voor de snelle reparatie van het rolluik. Dat is pas service!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!