Snelle en goede afhandeling van de levering
Kwalitatief goed materiaal (Markilux serrezonwering), goede afspraken, prima montage, secuur, goed verzorgd werk geleverd Het produkt is behoorlijk duur, maar daar staat kwaliteit tegenover. Iets meer korting was welkom geweest !!!
goede keus en goede uitleg
kan niet anders zeggen kaaigoed
Vriendelijke vakmensen die hun afspraken goed nakomen. Reparatie hordeur ook perfect opgelost.
Je kunt er van op aan ,als iets niet helemaal werkt.
Heel correct geholpen. Vriendelijk personeel. Geen klachten. Prijs vind ik redelijk heb geen vegelijking. Nazorg en garantie: pas enkele maanden geleden gemonteerd. Heb hiermee geen ervarig. Hartelijk dank!
Correcte afhandeling niets op aan te merken.
wij zijn erg tevreden over alles , voelen ons nu ook erg veilig.
Prettig contact, snelle levering en goede montage
Alleen maar positief
Goed meedenkend advies, prettig dat er eerst werd gekeken ipv een snelle prijsopgave.
Ik ben zeer goed geinformeerd, nette prijzen, nette monteurs die alles netjes afwerken en opruimen. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden.
afspraken nagekomen
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goed geholpen, snelle levering, alles netjes gemonteerd en geleverd.
Goed en vakkundig advies
Vakkundig en perfect materiaal bovendien prettig personeel
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!