stormschade aan buitenzonwering, schade opgenomen en offerte ontvangen, daarna alles prima verlopen.
positief oordeel wat beoordeeld wordt met een"8"
Netjes alles geregeld ivm verzekering! En keurig gemonteerd!!
Het is een bedrijf die goede adviezen geeft, afspraken nakomt, en zover wij kunnen beoordelen ook goede "garanties"geeft een klein puntje: als je lang in de winkel bent zou een kopje koffie erg klantvriendelijk zijn!
In tegenstelling tot twee andere firma's kwam kolsters op tijd om opname te doen en mij te adviseren. gaf aan wanneer tegen welke prijs geleverd kon worden en deed dat ook!! ter plaatse diende een reparatie plaats te vinden en dankzij creativiteit wist men de reparatie tot een goed einde te brengen. complimenten!
Alles is snel en goed afgewerkt. Nazorg en garantie nog geen ervaring mee gehad.
Helemaal tevreden fan Frank!
Correct prettig contact en zie boven staande punten.
Alles keurig op tijd en netjes gemonteerd..
Goede uitleg over de zonwering afspraak goed nagekomen netjes werk geleverd.
Qua garantie en kwaliteit etc kan ik nog geen uitspraak doen gezien de korte periode en het nog niet vaak hebben kunnen gebruiken wegens ontbreken van de zon.De levering voldeed aan alle wensen dezezijds!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!