Snelle afhandeling
Snelle montage met weinig overlast. Goed en vriendelijk personeel
Klantvriendelijke behandeling zowel in de showroom als bij de plaatsing. Werken werden prima uitgevoerd.
Zeer prettige overkapping die we veel eerder hadden moeten aanschaffen. Verrijking van onze woning!
Tevreden over de rolluik
Tevreden over de rolluik
zeer goed en betrouwbaar bedrijf, goede mensen. zo zouden er meer moeten zijn
Zeer netjes geholpen en altijd op tijd.
Als de bouwvakvakantie er niet tussen had gezeten, had de firma Kolsters wrs. sneller kunnen leveren. De beide monteurs waren ook zeer prettig en correct in de omgang en er werd heel netjes gewerkt.
Vakmanschap, goed advies, snelle levering
Vakmensen die doen wat ze beloven en met uitsluitend kwaliteisproducten werken.
Vriendelijke en correcte benadering voorafgaand bezoek aan huis ook prima komen afspraken na Onder er bovenprofiel perfect. Voldoet aan onze verwachtingen , ook van bezoekers positieve reacties mooi product, mooi stevige constructie
zowel bij het intakegesprek als bij het inmeten bij onze woning gaf de heer Kolsters al snel een adeequaat advies en bracht METEEN DAARNA EEN ONS PASSENDE OFFERTE UIT. BINNEN DE VOORAF GESTELDE TERMIJN KWAMEN DE TWEE VAKMENSEN DE BESTELDE MATERIALEN tot onze tevredenheid AANBRENGEN/PLAATSEN.
In zijn algemeenheid ben ik zeer tevreden.
Fijne mensen die alles correct monteren, goed overleg en alles netjes achterlaten.
Geleverd precies op schema en afspraak, nette afwerking en vriendelijkheid van de monteurs ten top
Vakmanschap en prima service!
Een prima bedrijf waarbij je als klant nog het gevoel krijgt dat je belangrijk bent. Een goede levering en een uiterst secuur en vlotte montage. We zijn zeer tevreden.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!