Zoals verwacht alles prima geregeld
Kwam een vertegenwoordiger thuis langs, kon in alle rust thuis kleuren uitkiezen en ze dus naast de kleuren van het huis houden. Erg prettig met uitkiezen, zonnescherm ook netjes ingemeten en opgehangen. Alles uitgebreid getest voor ze weer weg gingen. Mailcontact liep iets door elkaar, maar werd later opgelost en daarna mailcontact steeds met eenzelfde persoon.
goed advies en vlotte en nette montage
Jammer dat de eerste afspraak voor de montage niet door kon gaan vanwege een blessure bij een personeelslid. Ik hoop dat het inmiddels beter gaat met hem!
Na email verzoek vlug gereageerd. Degene die ons kwam kijken ,gaf heel goede voorlichting en vertelde en liet zien wat bij ons wel en niet kon. Zelfs meegenomen naar overburen om te kijken en ook van binnen uit. Monteurs prima op tijd en werkten goed en stevig door. Vraag die we na enige dagen stelde, vlug en goed beantwoord.
Tot nu toe alles goed vandaar die 8. Het is net geplaatst dus afwachten hoe het in het gebruik functioneerd.
Kland vriendelijk 4 ogen in een linnen maken , kost weinig
gewoon een goed bedrijf
Goede ervaring
Alles is prima verlopen.Keurig op tijd volgens afspraak. prettige medewerkers. en attend op hiaten.Heel tevreden.
Alles prima verlopen
Alles keurig volgens afspraak verlopen en wat ze gemaakt hebben ziet er heel mooi uit.
Prettige zaak. Iets duurder dan de andere offerte die wij opgevraagd hadden. Toch voor Balder gekozen vanwege het goede gevoel.
Vlotte levering en goede montage. Maar hoe was mijn betalings gedrag?
nazorg en garantie weten we nog niet nog niet nodig gehad
Het zeil is prima, maar de Elastieken zijn slecht na 14 dagen vol met barsten
echt een verademing te zien dat er bedrijven zijn die service hoog hebben staan kwaliteit is uitstekend
Mijn eerste aankoop bij Balder. Ben erg te spreken over dit bedrijf. Geluisterd naar onze wensen en heel netjes uitgevoerd. Wij hebben een mooi product gekocht en strak op maat gemaakt. Het ziet er geweldig uit. Ook de nazorg waren wij erg te spreken. Advies : Gooi uw zeilen om en ga na Balder in Leimuiden!
Prima zaak, prettige mensen, goed product.
Meedenkend, "No Nonsense" bedrijf. Na positieve ervaring aantal jaar geleden met de levering/monteren van een garage roldeur nu rolluiken geleverd en gemonteerd.
zie mijn eerder aan u gezonden mail.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!