Goede service voor reparatie geen lange wachttijd.
Prima en prima vakkennis. Ik was er blij mee.
Snel en vakkundig geleverd. Monteurs waren vriendelijk en deskundig.
Dit mooie bedrijf waardeert haar vaste klanten. Komt na wat het belooft. Stuurde opnieuw een enthousiaste en kundige monteur. Dank
Als prima, snel en netjes gewerkt
Fijne mensen met verstand van zaken.
Vriendelijk personeel Goed meedenkend Snelle installatie Mooie kwaliteit Blij mee
Het is een van ouds her bedrijf met correcte afspraken en snelle service en goede uitleg van materialen netjes afgewerkt en geplaatst in één woord geweldig. Bedankt jongens.
Netjes geholpen in de winkel, bij de maat-opname en de uiteindelijke installatie. Netjes gewerkt en heldere uitleg. Aanrader.
Wij waren niet thuis, alles keurig achtergelaten
Na een telefoontje van een defect aan mijn zonnescherm kon dat de volgende dag al worden verholpen. En een mailtje met bestelling onderdelen, dezelfde dag reactie, waardoor ik het gelijk kon ophalen. Fijne, vlotte service. Dank.
Prettig contact. Goede service. Professionele montage.
Uitstekende firma en deskundige en beleefde monteurs.
Zeer goed geholpen.
Wij kennen Dekazon al heel lang en zo als bij ons bekend leveren ze goede kwaliteit en een goede sevice.
Van de eerste oriëntatie in de winkel tot de installatie zijn we steeds heel vriendelijk geholpen. Afspraken worden nageleefd, heldere communicatie en sneller dan verwacht geleverd. Toen bij de installatie bleek dat het nog niet werkte zijn ze 2 dagen later terug gekomen om het alsnog in orde te maken! Het is misschien wat prijzig, maar dan krijg je wel goede service.
Ik had nog geen ervaring met dit bedrijf. Willekeurig gekozen via de internet site. Voorlichting over wat wel / niet kan ( bij huisbezoek ) was goed. Er werd geen druk uitgeoefend om snel een keuze te maken Kwamen afspraken rond levering prima na Keurige en precieze montage van het geleverde door monteur. Dozen werden meegenomen en de monteur liet alles schoon achter !!!
Speciale complimenten voor Heidi, die extra snel twee monteurs regelden. Monteurs ook echt top!
Al jaren klant bij Dekazon altijd met tevredenheid geholpen goede service en denken graag met u mee . Top bedrijf ook niet te vergeten de monteurs altijd netjes en correct doen ze hun werkzaamheden.
Onze storing is snel en vakkundig verholpen. Top!
De kleur van de zonwering was niet goed. Dit is netjes opgelost.
Alles is weer perfect geregeld. Goede adviezen en een erg vriendelijke benadering van alle medewerkers van Ambiance Dekazon hebben weer indruk gemaakt. In deze tijd van zeer grote concurrentie en het leveren via webwinkels (zelf installeren is gemakkelijker dan je denkt) was het weer een verademing om met Ambiance Dekazon in zee te gaan. Een ouderwets bedrijf met aandacht voor de klant daar word ik blij van. Roel Veenhuizen
Er waren twee sessies nodig om vier screens te plaatsen. Bij de eerste sessie was de hoogwerker niet hoog genoeg en bleken er fouten gemaakt te zijn bij het opmeten. We moesten erg lang wachten op een tweede poging, want er bleek vertraging te zijn bij de leverantier. Eind oktober 2023 hebben wij de bestelling geplaatst, midden april 2024 is tenslotte alles afgerond. Bij de tweede sessie kostte het de monteur veel moeite om met de hoogwerker te manoeuvreren, zodat hij het trottoir beschadigde. Hij gaf wel direct aan dat hij voor reparatie contact op zou nemen mt de gemeente. Overigens waren de monteurs echte vaklieden, die tenslotte snel en doeltreffend de screens plaatsten, nadat zij bij de eerste sessie zelf de juiste maten hadden genomen.
Deskundig advies. Vriendelijke medewerkers. Vlotte service. Keurige plaatsing zonwering.
Kanaal Noord 200
7322 AD Apeldoorn
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!