Uitgebreid geholpen bij onze keuze voor een paar rolluiken, zonwering boven het terras op het zuiden en plisses. Nu het hangt ben ik erg blij dat ik met hen in zee ben gegaan, want het is precies zo als ik / wij ons hebben voorgesteld
Ik heb 4 jaar geleden een terrasscherm bij Van Veelen gekocht in Velserbroek. Hij is er mee opgehoudenen en heeft de telefoon doorgeschakeld naar Ambiance Haarlem. Mij motor is na bijna 4 jaar gesneuveld en Ambiance heeft mij geholpen met de vervanging van de motor. Samen met de fabricant (somfi)is mij een zeer schappelijk aanbod gedaan welke ik heb aangepakt want het bedrijf hier bij mij om de hoek genaamd Busman kwam op meer dan het dubbele??!
Ee verranda met glazen schuifdak volledig nieuw produkt wat ik behalve in de showroom nog bij niemand anders heb gezien. PRACHTIG!!!
Bedankt voor de fantastische service en gauw tot ziens
Veel aandacht en tijd in het verkoop traject.
Uitstekende kwaliteit en goed advies Prima en snelle montage
Prettig contact.
Voornamelijk het advies bij het Somfy domotica besturingssysteem was zeer boven het gemiddelde te noemen. Monteurs zijn punktueel, netjes en goed gemanierd.
enthousiast en goed advies
Wij werken veel met onderaannemers en wat ons opvalt is de snelle en correcte communicatie met Ambiance. Voor ons was het prettig samenwerken en de producten en service zijn overeenkomstig het beeld wat we van Ambiance hebben. Wanneer de prijs de volgende keer weer goed is krijgen jullie weer de opdracht.
Goed produkt, snel geleverd, goed advies, goed gemonteerd
Martijn is positief over zijn producten en komt altijd zijn afspraken na. Als spullen binnen zijn komt hij meteen monteren en laat het niet een tijd liggen. Martijn is heelf vriendelijk.
Goed advies!
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!