Zeer goede communicatie en producten.
service is goed, beter dan in verleden jaren.
Volgens de site verkopen ze boomstamtafels... Hebben er twee in de showroom de rest kun je op een fotootje bekijken.....maar hout wil je zien en voelen.....
Geachte heer van Os, Uw negatieve feedback verrast ons ten zeerste. Zoals onze verkoper u heeft uitgelegd is ieder tafelblad uniek en uit één stuk en kunnen wij deze niet allemaal ten toon stellen. Wij hebben een paar modellen staan om u als klant een idee te geven en een fotoboek met alle actuele voorraad bij de importeur. Als aangegeven kan ieder tafelblad door ons worden gereserveerd en kunt u na fotokeuze mee worden genomen naar de importeur in Oss waar u het gewenste klant kunt zien. Mocht u toch van mening veranderen staan wij u graag te woord.
Snel een nieuwe motor voor de garagedeur
De reparatie was zo snel,in 20 minuten zaten de veren erin. De motor van de auto kon zelfs blijven lopen. Reparatietijd: 1 uur?
De automatische garagedeur is bij ons tot volle tevredenheid geplaatst. Ik heb dan ook op 4 december een mail gestuurd aan De Kamper om de complimenten over te brengen aan degenen, die hierin een bijdrage hebben geleverd.
Heel kort voor het weekend raakte een van de stalen veren van onze Hörmann garagedeur defect. Deur hierdoor niet meer te sluiten. Na melding verscheen in no time de storingsmonteur, die snel en vakkundig beide veren (op ons verzoek) heeft vervangen. Chapeau!
Na een goed advies is de electrische aandrijving aan mijn bestaande sectie-garagedeur vakkundig gemonteerd.
Ambiance Veenendaal komt gemaakte afspraken na. Geleverde producten zijn van prima kwaliteit.
goed advies en veel interesse in vragen van de klant ruimte tijd is genomen door bertil (verkoper) en perfecte montage, ook zeer tevreden dat oude spullen zijn meegenomen en alles netjes is opgeruimd
prettige ontvangst en advies laagdrempelig en goed benaderbaar levering product correct
Probleem snel verholpen.
behoeft geen toelichting Zie boven
Prima voorlichting, mooi materiaal.
Ons project was complex maar het uiteindelijke resultaat is prima. Goed materiaal en prima montage
geachte mevrouw Bolderman, dank voor uw feedback en zowel u als wij zijn ons bewust van hetgeen bij u speelde met een deurblad wat niet meer leverbaar was, dossieroverdracht bij ons intern enzovoort. Uiteraard is dit geen excuus hoe alles gelopen is. Het eindresultaat is gelukkig wel zoals u het wenste.
Veel vak kennis en een goed product!
geachte heer, mevrouw Versteeg, Wij zijn ons bewust van de situatie echter zoals ook destijds aangegeven moest het geplande montage-team eerst naar een dringende storing bij een begrafenisondernemer waar de auto er persé uit moest. Derhalve dat wij u belden dat de monteurs een paar uur later zouden komen. Wederom nogmaals onze excuses hiervoor.
zie bovenstaand
n.v.t.
onze ervaring met de staf is echt goed!
Zodra wij de Kamper bellen wordt er altijd de zelfde dag gereageerd en het probleem snel opgelost. Top service
bedankt John, uiteraard graag gedaan.
Vakbekwaamheid en goede voorlichting
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!