Als de monteur is geweest, is het probleem snel en vakkundig verholpen. Monteurs zijn klantgericht.
Torsieveer gebroken van garagedeur. 2 nieuwe torsieveren geleverd en aangebracht naar tevredenheid
SNELHEID 2E BEZOEK OM NIET SLUITENDE ROLDEUR ALSNOG GOED TE LATEN WERKEN
Afspraken bij orderbestelling op kantoor zijn niet meteen vastgelegd ondanks dat we daarop wezen. Er waren alleen aantekeningen gemaakt. Uiteindelijk kregen we een order die anders was als afgesproken. Na telefonisch contact werd het een welles nietes verhaal. De prijs die was afgesproken werd hierdoor niet gehanteerd en wij hebben veel meer moeten betalen dan mondeling overeengekomen. De deur (sandgrain dennengroen) zou uiteindelijk voor de kerst gemonteerd worden maar bleek in de verkeerde kleur(wit) geleverd te zijn. Hierdoor moest hij overgespoten worden en is het een gladde deur geworden wat totaal niet op de door ons bestelde sandgrain structuur lijkt. Al met al hebben we nu een deur die we niet hebben besteld en waarvoor we veel meer moesten betalen dan het in de winkel afgesproken bedrag. ( €3800,-) Beslist geen positieve ervaring dus.
Geachte heer, mevrouw Oostrom, Dank voor uw feedback maar wij willen toch even wat zaken weerleggen. Bij ons in de showroom hebben we gesproken over een Sandgrain en Woodgrain uitvoering. Wij hebben opgeschreven en naar u bevestigd dat het Woodgrain zou worden en hebben dit zo besteld. 9 dagen later bent u gekomen met de opmerking dat het niet Woodgrain maar Sandgrain moest zijn. Dit hebben we tegen de eerder geoffreerde meerprijs nog bij Hormann kunnen wijzigen en daar is het toen helaas fout gegaan dat de deur niet in kleur werd geleverd maar standaard wit. Hierdoor is de levertijd enkele weken vertraagd omdat de deur nadien nog gespoten moest worden. Per saldo heeft u alleen de eerder geoffreerde meerprijs van €105,00 voor de Sandgrain uitvoering extra betaald en zijn de door ons omcirkelde punten in de offerte besteld en later aangevuld. Wij hopen dat u ondanks alles toch veel plezier zult hebben van uw nieuwe garagedeur en mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn horen wij dit graag.
Klantvriendelijk en betrouwbaar
Hier wordt nog meegedacht met de klant! Prima bedrijf dat goede zonwering levert.
Drie keer moeten bellen om afspraak factuur na een half jaar!!! En de geïnvesteerd tijd 15minuten staat in geen verhouding met het gefactureerde bedrag.
Geachte heer Maas, Dank voor uw reactie maar jammer dat u ons zo negatief beoordeeld. Dat u 3x heeft moeten bellen is mij onbekend maar daarvoor onze excuses. Onze monteur is 25 minuten bij u geweest en wij hanteren een vast tarief inclusief administratie- en voorrijkosten waar een half uur arbeid bij inzit en tegen een redelijk tarief. Uiteraard kunnen wij hierover van mening verschillen. Wat betreft de factuur had u uiteraard ook kunnen vragen waar deze bleef. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag van u.
is gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring
De montage is perfect verlopen
Beste heer Kok, We zouden ook graag zien u uw beoordeling op basis van onze uitleg herziet
Keurig, snel en netjes geholpen
Achterzijde woning terrasoverkapping geleverd en geplaatst, waarbij vooraf in het werk de maatvoering goed gecontroleerd is en de onderdelen technisch en esthetisch gezien bijzonder goed uitgevoerd zijn op basis van de aangereikte detaileringen.
vakmanschap en snelheid
Al ruim 10 jaar verzorgen zij het onderhoud aan ons toegangshek. Nu ook de vervanging van de motoren en elektronica. Tot mijn volle tevredenheid.
Contacten zijn zeer goed en de montage ging ook heel goed. De montage medewerkers verstonden hun vak en waren heel beleefd en behulpzaam. Proficiat. W.M.Hamers
Bij ons is een garagedeur geplaatst. Staat niet bij de producten. De montage is goed gegaan. Is zeer netje afgeleverd en gemonteerd. Enkel levertijd zou half augustus zijn en werd wat later. Verder zit er een verschil in de offerte en de eind afrekening. Verder zou u de oude garagedeur meenemen Maar u had niet gezegd tegen meer prijs.Wij horen van u nemen wij aan
geachte heer, mevrouw Morren, Dank voor uw feedback en ik wil hier uiteraard toch even reageren. 13 juli hebben wij u een orderbevestiging gestuurd met daarin ook vermeld de besproken demontage en afvoer van de oude deur. Verder stonden er nog vragen open m.b.t. de RVS inbouwspots en de kleur van de deur. Op 1 augustus hadden wij nog niets hierop gehoord en hebben wij u een reminder gemaild. Later hebben wij hier telefonisch contact over gehad en werd e.e.a. voor ons duidelijk. Derhalve is de order lang blijven liggen. Wij zullen met u contact opnemen om e.e.a. toe te lichten.
Mooie showroom, deskundig advies en komen afspraken na.
Proffesionele collega met goed advies. Niet gebaseerd op uitsluitend winst. Hij had onderdeel kunnen vervangen maar gaf aan dat door zijn handelen de garagedeur weer als van ouds zou functioneren. Hartelijk dank daarvoor.
De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen onze kapotte garagedeur werkt weer perfect. De monteur deed zijn werk vakkundig en was erg vriendelijk.
Juiste keus gemaakt, Bij Firma en product 100 procent aanbeveling
accurate en efficiënte bediening rond een bestelling
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!