Prima geinstaleerd rolluik werkt prima
Goede voorlichting, duidelijke communicatie, product geleverd zoals besproken / afgesproken.
Contact krijgen was even lastig en feit dat dame aan de telefoon een mail stuurde om iemand terug te laten bellen gaf niet direct het goede gevoel. Ook toen ik niet teruggebeld werd, men gaf aan het wel geprobeerd te hebben maar ik had geen gemiste oproep. Daarna liep het voorspoedig. Precieze moment van komen was niet helemaal helder, middag is een breed begrip en toen ik daar over belde was er op vrijdag niemand bereikbaar. Maar tegen half vier was er iemand en in 26 minuten was de geknapte veer vervangen. Ondertussen werd er ook even onderhoud gedaan aan de deur. Sneller en beter dan verwacht.
Ambiance zonwering kun je niet missen als de zon schijnt!
Monteur keurig op tijd. Alles in 1x goed gemonteerd en keurig uitleg gegeven. Alle rommel en afval meegenomen. Super blij met het eindresultaat
Netjes,vakkundig en snel gewerkt
Zorgvuldig en vakbekwame medewerkers zorgen voor prima aflevering De kamper denkt met je mee bij de keuze en adviseert wat de beste optie is.
Verschillende artikelen besteld en iedere keer vriendelijk geholpen, goede kwaliteit en de monteurs die het komen plaatsen zijn erg vriendelijk en werken netjes erg professioneel. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Goede afspraken. Duidelijke offerte. Alles goed nagekomen. Uitstekende monteur. Blij met jullie.
Voor de 2e keer bij Ambiance terecht gekomen met goede ervaringen. Ook het motorbediend maken van de garagedeur is zeker aan te bevelen. Hadden we jaren eerder moeten doen
Voor mijn elektrische garagedeur 4 handzenders nabesteld. Die werden na korte tijd netjes bezorgd. Hoewel ik te werk ging volgens de gebruiksaanwijzing lukte het niet om de zenders te programmeren. Na een telefoontje kon ik de volgende dag bij De Kamper langskomen. Een medewerker heeft toen geholpen om dat voor elkaar te krijgen. Prima service dus.
Prima traject van advies tot montage en nazorg
Ik ben al al 4 maanden bezig om simpele rolluiken te laten vernieuwen. Op de online aanvraag werd niet gereageerd. Het telefonisch contact daarna gaf mij het gevoel dat zij eigenlijk niet op de opdracht zitten te wachten. Herhaaldelijk hebben ze beloofd mij te bellen om mij te informeren maar komen hun belofte niet na. Ik moet steeds zelf contact zoeken anders hoor je niets. Zeer slechte behandeling van een klant en slechte service!!
Stevig doorwerken omdat de arbeid lange een dag duurt.
De mensen die dit product bij het begin tot het einde hebben geleverd is tot een mooi resultaat geworden.
Montage netjes en goed en op tijd zoals afgesproken
Vakkundig, klantvriendelijk en toegankelijk. Zeer aan te bevelen!
Novoferm ISO45 sectionaaldeur in werkplaats gemonteerd. Was echt maatwerk en de monteur heeft dit keuring verzorgt.
Goede ervaring in contact showroom tm oplevering en montage
Er werd een duidelijk offerte opgesteld. Dat levering uitliep had met toeleverancier te maken. Dit had iets beter gecommuniceerd kunnen worden. Maar op zich voor mij geen probleem. Er was in ons geval geen spoed.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Een verademing in vergelijking met andere bedrijven.
Zeer prettige service van de monteurs, het scherm bevalt uitstekend en hing nog net voor de zeer warme dagen!
Heel tevreden met mijn nieuwe garagedeur. Heel goed advies en nette levering en montage. Ziet er super uit.
's avonds netjes geholpen in een fraaie uitgebreide showroom met een van te voren gereserveerde afspraak. De afgegeven levertijd klopte aardig en de montage is perfect naar tevredenheid uitgevoerd.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!