De monteur wist het probleem adequaat te verhelpen.
Geachte heer Poot, Het spijt ons van uw negatieve ervaring. U gaf aan dat Uw storing geen urgentie had en dat wij het bij gelegenheid zouden oppakken. Wij hebben een planning waar wij het iedereen zo goed mogelijk naar het zin proberen te maken en soms kan dat wel eens langer duren dan gewenst.
Snelle en correcte levering en montage
Goede service en klant betrokkenheid.
Het bijstellen van de twee zonweringen ging snel. De mensen vriendelijk en professioneel. Dat ze helemaal uit Veenendaal kwamen voor deze kleine klus was prettig.
Uitdaging aangaan om voor een scherpe prijs kwaliteit te leveren
Product is : sectionaaldeur; tot heden alles keurig afgehanderd.
Al met al zeer proffesioneel geholpen. Ik had al goede ervaringen met dit bedrijf bij een vorig huis en nu weer met ons nieuwe huis. We waren bovenal zeer te spreken over de uitstekende montage door een zeer ervaren monteur die erg netjes werkte. Hieruit blijkt wel weer dat kwaliteit, service en vooral goed personeel erg belangrijk zijn voor een goede continuiteit van het bedrijf
eerst onduidelijkheid over de prijs. Vervolgens is er niet juist geleverd. De rekening is er al maar afgelopen week zou het helemaal afgemaakt worden. Niets gehoord.
Het monteren ging snel, vakkundig en netjes.
Eventueel 's avonds aanwezig voor advies. Snelle reacties op vragen per E-mail. Duidelijke uitleg en goede tips.
montage en kwaliteit goed, maar dat mag ook wel voro de prijs die is betaald
geachte heer de Jong, Uw beoordeling verbaast ons. Met de prijs bent u zelf akkoord gegaan en we hebben samen met u op locatie de kleur van de rolluiken bepaald. We willen het er graag nog eens met u over hebben.
Het elektrische hek aan de voorzijde van het huis was professioneel en snel gedaan toen de motor eenmaal gevonden was. Met de vaklieden was het gemakkelijk en prettig te communiceren. De nieuwe zonwering in de keuken is keurig en we genieten er dagelijks van. Opnieuw uitgevoerd door vaklieden met ervaring en goede sociale vaardigheden. Datzelfde geldt voor de vervanging van een zonwering in de serre. Goed gedaan.
snelle service en goede monteurs die weten waar ze mee bezig zijn
Dankzij Ambiance zonwering kunnen we nu altijd genieten van onze veranda, ook als het waait of regent. Goede adviezen en vakkundige montage!
Prettig bedrijf om mee te werken met korte communicatielijntjes. Als leverancier van een kwaliteitsproduct, met montage, heb ik gekozen voor dit bedrijf.
Goed advies gekregen over wat te kopen in onze situatie.
Prima geholpen door Bertil Ditewig. Wij kennen Bertil omdat hij tegenover onze (schoon)ouders woont. Toen wij kwamen informeren naar de zonwering werkte Bertil pas enkele weken bij Ambiance, maar toch heeft hij ons kundig geholpen.
komen hun afspraken na. ze doen wat ze beloofd hebben znelle en vakkundige montage.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!