Goed advies, goede prijs kwaliteitsverhouding, snelle plaatsing, aardig personeel.
Goed advies en duidelijke uitleg. Goede service
Probleem snel verholpen en motor van een zonnewering vervangen.
zie hierboven
Gedurende het hele traject goed geadviseerd. De installatie loet enigszins op zich wachten, maar toen de afspraak voor installatie eenmaal was gemaalt ging het heel vlot. De restpuntjes worden goed opgepakt
Na een defecte veer van garagedeur werd ik snel en vakkundig aan de telefoon te woord gestaan. Enkele foto’s. Van de situatie opgestuurd en de monteur stond binnen 2 dagen op de stoep. Hij probeerde nog eerder te komen maar dat lukte niet, wat hij ook direct doorgaf via de telefoon. Netjes gewerkt en alle restmaterialen waren keurig opgeruimd.
We hadden geen standaard situatie voor onze zonwering buiten. Samen met de adviseur van Ambiance - De Kamper zijn we tot een goed oplossing gekomen. De plaatsing was conform wat was besproken.
Het wachten meer dan waard. Zeer deskundige en professionele begeleiding. Geen verborgen kosten en ene duidelijk en eerlijk verhaal.
De montage is prima verlopen en in goed overleg afgerond.
Prima gelopen
Er werd goed meedacht t.a.v. onze wensen en we zijn blij met het resultaat.
Ondanks de Coronacrisis is de uitvoering van de werkzaamheden goed verlopen. Het enige minpuntje was het ontbreken van actuele informatie toen ik op bezoek kwam in Veenendaal om te vragen hoe de stand van zaken was. Na mijn bericht daarna kwam heel spoedig een antwoord. Een gevolg van de plaatsing van de nieuwe deur is dat de bewoonster van De Kolk 1 ook zo'n deur wil hebben. Ook mijn buurman (De Kolk 11) heeft belangstelling.
Als de afspraak eenmaal staat, is de uitleg over de systemen kundig en de begeleiding bij de keuze goed. Als de spullen beschikbaar zijn om geplaatst te worden, gebeurt dit ook kundig en netjes.
Klantgericht vakkundig hoog kwaliteitsniveau.
Na wat problemen met de levering toch een goed product geleverd. professionele monteurs net werk geleverd
Fijne benadering en men neemt de tijd voor je wensen en denken mee
Goede afspraken gemaakt en op tijd alles geleverd en gemonteerd. Ook binnen het afgesproken budget.
Mooie oplossing voor een beperkte ruimte. De monteurs hebben uitstekend werk afgeleverd en zijn zeer klantvriendelijk.
Aardige man met veel ervaring en nette afwerking. We zijn er heel erg blij mee
Ik heb geen 5-sterren gegeven omdat het aannemen en doorgeven van de klacht niet bij het juiste filiaal beland.
prima vaklui. communicatie met de klant verdient wat meer aandacht, zoals over leveringsdatum. Niet goedkoop, kwaliteit heeft een stevige prijs. Nauwelijks onderhandelingsruimte.
Een bedrijf dat past in de 21e eeuw.
Ik heb een zonnescherm besteld, geleverd en gemonteerd gekregen. Bij de bestelling nooit direct zaken kunnen doen met de persoon die hierover gaat bij Ambiance. Uiteindelijk een afspraak kunnen maken en bij het oriënteringsbezoek werd alles pas duidelijk. Goede afspraken kunnen maken. Zeer goed gevoel door de professionele opstelling van de verkoper. We moesten rekening houden met een lange levertijd en dat viel wel even tegen. Het was deze zomer erg druk door het virus wat rondging. Veel mensen die zelfde ideen hadden. Uiteindelijk is het scherm geleverd en de montage werd ook keurig gedaan. Afterservice prima verzorgd dus wij zijn gelukkig met onze screen.
Uitstekend ervaring vooral het meedenken na het constateren van problemen tijdens het inmeten. Plaatsen zeer snel verlopen en prima montage van de installateur.
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!