Na melding van defect werd de volgende werkdag gebeld om een afspraak te maken. De monteur was op tijd, werkte keurig en herstelde het defect snel en netjes. Ik ebn zeer tevreden.
Ze nemen de tijd! Niet goedkoop.
Omdat er een klein probleempje met onze segmentdeur was opgetreden hebben we de Kamper gevraagd dit op te lossen. Ze stuurden een monteur en die heeft de storing vakkundig opgelost.
Geachte heer, mevrouw Haalboom, Een garagedeur door ons in 2009 geleverd en gemonteerd en die al 11 jaar probleemloos draait. Deze deur en motor heeft in die 11 jaar nooit problemen gehad en nu na 11 jaar een storing waar wij € 95,00 voor rekenen. U zult ook begrijpen dat wij op een motorische storing geen garantie kunnen geven. Mechanische storing is uiteraard van een andere orde. Uiteraard hebben wij liever een goede dan een slechte referentie dus stellen wij alsnog voor nogmaals een monteur bij u langs te sturen. Wij horen graag van u.
Originele beoordeling
Omdat er een klein probleempje met onze segmentdeur was opgetreden hebben we de Kamper gevraagd dit op te lossen en tegelijk onderhoud aan de deur te plegen. Het euvel was snel verholpen en het onderhoud uitgevoerd. Ca. drie maanden later belde de Kamper met de vraag of we een factuur hadden ontvangen. We hadden geen factuur ontvangen en inmiddels waren wij ervan uitgegaan dat de uitgevoerde werkzaamheden als serviceverlening moesten worden gezien, mede gezien de tijd die de monteur er bezig is geweest (ong. 10 minuten) De Kamper stuurde alsnog een factuur, welke wij hebben betaald. Inmiddels was het probleem waarvoor we de Kamper in eerste instantie hadden ingeschakeld weer opgetreden. Ik vroeg of deze storing onder de garantie viel van de eerdere reparatie, maar dat bleek volgens de man die ik sprak niet zo te zijn. Daarover heb ik van mijn ongenoegen blijk gegeven. Daarom vinden we de service van de Kamper zeer teleurstellend en zullen we zeker geen gebruik meer maken van hun diensten.
Uitstekend advies en deskundige levering!!
zeer goed
Hordeur voor de tuin besteld. Exact op maat afgeleverd en zeer eenvoudig zelf te monteren. Voelt zeer stabiel en stevig aan.
Deskundig en klantgericht
Vanaf bezichtigen van monsters, plaatsen van order, tussentijds op de hoogte houden van voortgang en levering, liep het gehele proces naadloos op elkaar. Ik heb het product besteld op basis van ervaring van buren en heb het zelf nooit gezien. Toen ik het voor het eerst zag, was bij de montage en het deugde van alle kanten. Montage ging erg snel en vakkundig.
Garagedeur keurig en vakkundig geplaatst.
Zocht een onderdeel van een 40 jaar oude kanteldeur. Na even zoeken werd het gevonden. Kon daar niet pinnen en had geen cash. Was geen probleem. Paar dagen later een mail met de rekening. Top geregeld..
Vriendelijke monteur. Goede assistentie aan telefoon bij afspraak maken. Gewoon goed.
De communicatie over levertijd kan beter. Heb enkele keren om de rekening moeten vragen.
Kostte wat moeite om iemand te bereiken. Maar monteur die uiteindelijk kwam, verleende uitstekende service
In aanvang trage reactie, daarna goede offerte ontvangen, de ledenvergadering koos niet voor uw bedrijf.
service gerichte medewerkers
Wij hebben gelijk na de prijsopgave gereageerd dat het akkoord was tot plaatsen. 3 weken niets meer gehoord totdat wij gingen bellen. Toen was het snel en vakkundig geregeld.
Goed en snel werk. Alles prima
Ik heb de storing gemeld op 11 december. Kreeg pas de eerste reactie op 7 januari 2020, nadat ik hierover gemaild heb. De reparatie vond uiteindelijk plaats op 23 januari. De monteurs hadden een motor die eerst passend gemaakt moest worden, maar het was goed dat dat zij er een bij zich hadden, zodat de storing direct verholpen kon worden. Monteurs maakten een vriendelijke en deskundige indruk. Mijn belangrijkste klacht is dat het wel heel lang duurde (6 weken) voordat het probleem opgelost was.
Ga een volgende keer weer hier naar toe.
Vriendelijk geholpen in de showroom. Elektrische rolluiken besteld en binnen 5 weken hingen deze al aan de gevel. Aardige en correcte monteurs (deden zelfs netjes de schoenen uit in huis). De Somfy connexoon aansluiting liet even op zich wachten maar na een mailtje hierover stond hiervoor ook al snel een monteur aan de deur. Zelfs met een cadeautje voor onze dochter die die dag jarig was! Helemaal tevreden.
Als ik wat van staal wil laten maken duurt het wat te lang voor dat het gereed is verder prima bedrijf
Moeizaam om contact te krijgen (zaterdag) Uiteindelijk langs gegaan. Daarna is de reparatie vlot en netjes uitgevoerd.
Klantvriendelijk , snel en professioneel!
Tevreden
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!