Goede monteurs
Heel blij met onze screens en rolluiken. Tevreden: van advies, tot communicatie over de levering, tot installatie. Perfect!
Netjes afspraak gemaakt voor plaatsing van zonnescherm. Met alle corona maatregelen goed rekening gehouden. Alles werkt naar behoren . Top!
Komt afspraken exact na, installateur ruimt alles netjes op én ik werd nog gebeld met de mededeling dat de factuur te hoog was berekend, waardoor ik een flink bedrag terugkrijg. Product exact zoals besteld, mooi gemonteerd. Kortom, perfect geregeld allemaal.
Ik ben goed geinformeerd tijdens de aankoop van het zonnescherm en de montage is goed gedaan.
Bij Heko Becewe hadden we al eens eerder een zonnescherm gekocht en dat hangt nog steeds naar volle tevredenheid. Nu hadden we binnenzonwering nodig en zijn weer prima geholpen.
Vriendelijk te woord gestaan. Alles goed uitgelegd.
Wonderful from my first meeting with Tilly.
Ben erg tevreden door de goede service van dit fijne familiebedrijf. Echt een aanrader om hier eens te gaan kijken in de mooie showroom. Heb prachtige zonwering laten plaatsen door dit bedrijf.
Afspraak gemaakt voor montage keurig op tijd top. Ook de man die het heeft gemonteerd de lamellen deed het keurig deed alles in goed overleg met ons
alles was perfect.
Afgelopen vrijdag is onze zonwering gemonteerd. We zijn dik tevreden. Keurig geholpen en alles is netjes achter gelaten.
keurige heren die kennis van zaken hebben.
Net als de vorige keer, nu ook een klantvriendelijke behandeling bij de bestelling. En weer fantastisch gemonteerd door een zeer vriendelijke monteur.
Luxaflex voor keukenraam en gangraam besteld, mooi product en vakkundig opgehangen ! Zonnescherm boven, doek vervangen , ook weer vakkundig gedaan !!! Ben zeer tevreden en eigenlijk al jaren klant ( Haarlem ) en blijf dat zéker !!!
Zeer positief
Goed geholpen door de verkoper.
Bij aankomst in winkel direct een prettige benadering. Uitstekende uitleg en kennis over de aan te schaffen artikelen. Goed luisteren naar wat de wensen zijn van de klant. Ook het inmeten en ophangen van de gordijnen ging uitstekend.
heldere afspraken, goede snelle montage. Ze zijn niet goedkoop maar dat zie je terug in de producten en service
Inhoudelijk wordt je goed voorgelicht over het product, de kosten en over verwachte levertijd en wat het inhoudt als het wordt geïnstalleerd
Dit is een firma met service hoog in het vaandel. Al het personeel waar wij contact mee hebben gehad, was uitermate deskundig en vriendelijk. De vakmannen die de horren en zonwering bij ons hebben gemonteerd werkten gestructureerd en netjes en gaan bovendien pas weg als je helemaal tevreden bent. En ook de nazorg vanuit de binnendienst is attent.
hartelijk dank voor deze mooie review!
Nemen de tijd om te adviseren en geven de tijd om te beslissen. Het advies is helder.
hartelijk dank voor deze mooie review. ook in 2020 staan wij weer voor onze klanten klaar!
Zowel de oplevering van de rolluiken als de aftersales waren naar volle tevredenheid opgepakt!
hartelijk dank voor deze mooie review, als we u ergens mee van dienst kunnen zijn vernemen we dat graag van u!
Heel klantvriendelijk bedrijf. Zowel bij bezoek aan de showroom als bij telefonisch contact. Verder zij zijn wij ook heel erg tevreden met het bij ons geplaatste rolluik en zonwering en de mensen die dit geplaatst hebben. Alles keurig op afspraak, netjes gewerkt, alles opgeruimd.
Keurenplein 21 23
1069 CD Amsterdam
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!