Werkelijk top, vanaf koop tot oplevering. Absolute aanbeveling als je kiest voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.
De vorige heeft het ook twintig jaren uitgehouden.
Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd
Wist al dat het een prima bedrijf was en dat is het dus nog steeds. Persoonlijk en met veel aandacht geholpen. Mijn nieuwe E-mail adres [email protected]
Stuk voor stuk mooie producten en kwaliteit en vakundig gemonteerd
Op alle fronten, super Weinig zaken tijdens mijn vebouwing meegemaakt die zo prettig zijn verlopen. De begeleiding, advisering en plaatsing van overzonneschermen en warmte elementen aan het huis waren top. Een betere firma op dit gebied is er niet!!
Je kunt op korte termijn een afspraak plannen. Het advies is goed en niet opdringerig, de montage wordt netjes uitgevoerd. Als er achteraf iets niet helemaal goed is wordt dat op een zeer plezierige wijze opgelost.
Goed advies
De zonwering ziet er mooi uit, blij weer iets voor de ramen te hebben.
we zijn nog even bij Mw. Cornelissen langs geweest en hebben de klacht over de kier besproken en grotendeels opgelost waar mogelijk. de situatie bracht met zich mee, dat er altijd een kier zou blijven, maar die lijkt toch altijd groter, dan vooraf gedacht! de levertijd viel langer uit, daar de fabrieken vanaf 20 december tot 6 januari volledig stil liggen! tevens hebben we nog klemmen voor de reeds aanwezige Plissé hordeuren opgestuurd als service!
HEKO heeft ons duidelijk nuttig advies gegeven. Ook toen onze keuze niet leverbaar meer bleek vanuit de leverancier heeft HEKO naar een oplossing gezocht. Bij de meerprijs van de nieuwe keuze hebben we de meerprijs netjes gedeeld. Levering was sneller dan verwacht en montage is perfect.
zeer coulant en klantvriendelijk.
everything very well done, including clean up afterwards. I want to have more work done by Heko-Becewe!
Ik ben al jaren klant en door alle positieve ervaringen blijf ik terugkomen. Ook beveel ik heko-becewe aan bij familieleden en vrienden. Prima service en betrouwbaar.
In een woord: zeer betrouwbaar qua levering en uitvoering.
Mijn shutters heb ik net 3 dagen, dus nazorg en garantie kan ik nog niets over zeggen.......de rest is allemaal goed geregeld.
We zijn zeer goed en professioneel geholpen door Heko! Zelden zo'n prettig bedrijf meegemaakt die goed met je meedenken en je voorzien van duidelijk advies. Een absolute aanrader!
In de showroom was zeer veel keus,zodoende kon ik het meest bruikbare rolgordijn kiezen voor mijn kantelramen. Bij het opmeten kreeg ik nog advies om het rolgordijn boven het kantelraam te monteren inplaats van op de ramen. De gordijnen twee gordijnen sluiten nu mooi aan.
Dag van montage verliep vlot en alles werd netjes achtergelaten.
Na telefonisch contact bleek dat deze negatieve ervaring bij de KPN hoorde. Voor zover wij weten hebben wij niemand in Urk werken ;-) Nogmaals bedankt voor deze mooie beoordeling.
Uitstekende service!
was makkelijker dan we dachten om iets moois te kiezen. Gingen er naar binnen ter orientatie, maar zagen dat het mooi en kwaliteit had wat in de showroom stond, zijn er dus met mooie binnen jalouzien uit gekomen. hadden vertrouwen in de zaak omdat alles volgens afspraak was evenals de betaling.
Keurenplein 21 23
1069 CD Amsterdam
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!