Fijn contakt directe communicatie door meteen langs te komen met goed advies
Ik heb het product nog maar kort, dus daar kan ik weinig over zeggen.
goed product. Problemen worden wel opgelost, maar eerst een discussie
Geachte heer/mevrouw de Vette, naar aanleiding van ons telefoongesprek waren wij blij om te horen dat u toch zeer tevreden bent over het geleverde product. Uw negatieve gevoel heerst omtrent een aanbetalingsbedrag dat dubbel berekend is. Dit hebben wij gelukkig binnen korte tijd met u opgelost. In ons systeem hebben wij een aanpassing gedaan om dit soort zaken te voorkomen. Wij wensen u veel plezier met uw aangeschafte product. We zullen u nog een attentie doen toekomen.
Proffesioneel en klantgericht bedrijf.
De contacten met uw bedrijf zijn goed en uiteindelijk zijn de problemen na verschillende bezoeken van uw service monteurs opgelost.
Resec heeft een (gebruikte) Cubola zonwering gemonteerd en geplaatst op ons terras in Bedum. Deze was gekocht van een particulier die geregeld had dat de de koopsom inclusief montage en plaatsing was. Keurig geplaatst door twee harde werkers, het duo Gert en Benjo, alle complimenten voor het geleverde werk. Zowel de kwaliteit als de netheid van werken.
Ondanks denkfout en gebrek aan een handzender die achterna gebracht is (tot nu te overzien) alles prima opgelost.
Monteur kan niet gelijk een oordeel vellen, zonder dat hij van de juiste gang van zaken op de hoogte is.
Het was de eerste keer en is goed bevallen
Rolluik was stuk (ging niet meer op en neer). Is snel en vakkundig gerepareerd. Wat verder echt service is: Ik krijg een factuur toegestuurd met daarop 0,- euro! Klasse!
Nadat ik in de ochtend met Resec Terborg gebeld had omdat de onderdorpel v een van de rolluiken losliet (binnen een jaar na montage) zijn diezelfde middag nog twee monteurs gekomen om hem te repareren. Dat vinden wij erg prettig, een hele snelle en goede service. Het is vakkundig gerepareerd. Zowel de persoon die ik per telefoon sprak als de beide monteurs waren erg vriendelijk.
Nette afwerking en montage.
Rolluiken zijn geplaats door een andere partij, Resec geeft desondanks de service om de rolluiken goed af te stellen. Top gedaan deze service
Vooral de service achteraf is uitstekend! Snelle reactietijd, vakkundige en klantvriendelijke monteurs,kortom perfect.
Lak van de geleiders van de screens liet los. Is vakkundig opgelost zonder problemen.
vriendelijke monteur, gaf ons ook nog advies over een vele jaren geleden geleverd rolluik
Prachtig materiaal, mooie showroom.
Vakkundige montage. Deskundige monteurs
mooie materialen, uitstekende adviseur en prima vakmensen.
Ijsselweg 17
7061 XT Terborg
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!