Alles keurig geinstalleerd
Goed advies wat je nodig hebt. Stalen en materiaal is in showroom aanwezig dus kun je zien en voelen. Je weet dus echt wat je koopt en krijgt. Resec komt thuis nog eens opmeten en bekijken. de monteurs zijn vriendelijk, netjes en werken snel en met kwaliteit. Alles wordt keurig opgeruimd. Je betaalt misschien ietsje meer dan "via internet", maar krijgt daar absoluut iets voor terug: kwaliteit, service en de garantie dat het goed is. We zijn heel tevreden!
Goede informatie over de produkten en keurigafgeleverd. Goede informatie over de diverse produkten en elke klacht of opmerking wordt serieus genomen.
Correcte reparatie rolluik
Opmerking: Bij de eerste melding advises om de motor te vervangen. De storing was het gevolg van twee kapotte lamellen. Komt vreemd over. Vr groet. John Swierstra
Heb vanaf februari dit appartement gekocht van familie Groeneveld. Tot nu toe zijn mijn ervaringen met uw bedrijf niet erg positief. Zou terug gebeld worden, niet gedaan. Zou een offerte krijgen voor een onderhoudscontract en een onderhoudsbeurt. Twee weken over afgesproken datum niet gehad. Ik hoop u hiermee van dienst te zijn geweest en hoop dat ik mijn ervaring snel mag bijstellen. Met vriendelijke groet, Toon Terhaerdt
Zeer goed geadviseerd door de verkoper (Wouter). De geleverde jaloezieën zijn van zeer hoge kwaliteit.
perfect geplaatste hormann sectionnaaldeur door een vakman zelfs een klein putje aan de binnenkant van de deur wordt nog afgeplakt met een resec sticker
net en goed produkt, vakkundig opgehangen. Motor echter aan verkeerde kant !!!
Het advies in de showroom was niet alleen heel duidelijk en deskundig, maar betrof ook alle opties dus niet alleen de meest profijtelijke voor Resec
Nette en correcte afhandeling.
Nette monteurs met hart voor hun vak. Vooraf goed geïnformeerd door jullie buitendienstman Raymond.
Zeer kundig advies vooraf. Er werd ruim tijd genomen voor uitleg, demonstratie, (on)mogelijkheden bij de aankoop van de overkapping. Verkoopgesprekken als zeer prettig ervaren alsook het monteren en gemaakte afspraken nakomen. Zeer tevreden over de aankoop van onze overkapping via Resec. Wij genieten er van!
Snelle, goede levering.
Prettige samenwerking met medewerkers. Prachtige overkapping. In eerste instantie was er technisch wat misgegaan, wat keurig hersteld is.
Deskundige mensen met hart voor de zaak en de klant.
Prima service, Garage deur was een defect aan. Dit defect is snel opgelost waarvoor onze dank.
Na de storm van 18 januari 2018. Zijn we heel goed geholpen door het personeel, van Resec.
Ijsselweg 17
7061 XT Terborg
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!