Spontaan binnen gelopen en zeer goed geholpen. Deskundig en eerlijk advies over de montuur en hoe de bril mij staat.
Klantvriendelijk,goed luisteren naar de klant,goed advies,verstand van zaken,wij zijn heel positief.
Bllij dat ik door proffesionals word geholpen.
Snelle levering van nieuwe kinderbril. Kidscare contract wederom afgesloten, aanrader! Professioneel team en zeer klantvriendelijk.
Service is goed, bril is mooi.
Goede service en klantvriendelijk
Leuk om het assortiment van Theo en van de Kolibri collectie te zien. Wat ik erg prettig vond dat er wat moderne en aparte modellen beschikbaar waren. De afspraken waren op tijd en correct, geen wachttijden. De professionaliteit was mijns inziens ruim voldoende, alhoewel ik dat niet helemaal kan beoordelen met al die apparatuur en cijfertjes. De benadering was prettig en ontspannen, ik heb een hele leuke bril gekocht en ben daar reuze blij mee, en ja ik ontvang veel complimentjes over mijn keuze. Dus benoem ik vaak jullie bedrijf, want iedereen vraagt er naar.
Professionaliteit en vriendelijkheid van medewerkster was prettig. Heb een leuke bril nu op mijn neus
Zeer deskundig geholpen, geeft vertrouwen. Ook het eerlijke advies van één van de medewerksters heb ik zeer gewaardeerd.
Goed geholpen, deskundigheid, ze nemen uitgebreid de tijd.
goed geholpen en vriendelijk personeel
Correct,attent,hulvaardig en professioneel
Een hele professionele service! Werd gelijk geholpen en goed advies gegeven. Ze kiezen het juiste montuur dat bij je uiterlijk past. Tevreden klant.
Top geholpen
Deskundig, vriendelijk,
Goede ervaring en goede service
Zowel op het gebied van contactlens als voor een bril werd ik vriendelijk en deskundig geholpen.
Professioneel, ervaren personeel. Nemen aandachtig de tijd voor jouw als klant
Ben zeer goed geholpen kon kiezen uit monturen die nog niet eens in de winkel waren
Zeer deskundig personeel en klantvriendelijk Geven goede adviezen en zijn behulpzaam bij het bepalen van een montuur.
Gewone en zonnebril op sterkte aangeschaft. Keurig op de hoogte gehouden over de levering. Bij ophalen netjes afgesteld. Top service.
Na een tijd van het net niet helemaal scherp meer zien naar Bangma gegaan. Resultaat heb een prettig dragende bril en zie alles weer haarscherp
Tevreden
Moet 2 keer nr winkel komen om multifocaal bril op te halen vanwege inmeet fouten door invalster/assistente.
Veel aandacht en hulp bij goede keus van een montuur. Enthousiasme van personeel valt op.