Je werd heel fijn ontvangen. En de werknemers zijn ook heel lief en behulpzaam als je iets niet begrijpt.
Het personeel luistert goed naar de wensen van de klant.
n.v.t.
De overdracht tussen opticiens verliep een enkele keer niet zo goed. Dat is minder belangrijk als er niets bijzonders aan de hand is en het een normale controle is, maar wel als het belangrijk is dat de opticien weet heeft van de voorgeschiedenis van bepaalde klachten.
nee
Nemen de tijd voor je. Men constateerde bij aflevering bril dat er een vlek/ afdruk op het montuur zat. Werd direct een nieuw voorfront besteld. Prima geregeld.
nvt
Heb ik (nog) niet.
Erg aardig en behulpzaam personeel en het assortiment is net even ander dan bij heel veel andere zaken!!! Ik ben erg tevreden!!
Kundig personeel
De keren dat ik kwam, liep alles volgens planning; voor klanten die spontaan binnenliepen tijdens actiedagen, was het soms wel even wachten. Of dat te voorzien en oplosbaar is met extra capaciteit of anderszins, weet ik eerlijk gezegd niet...
advisering en betrouwbaarheid
zeer klantvriendelijk en ervaren medewerkers Fijne service
nemen tijd voor de klant ervaar ik als zeer prettig
Informatieverstrekking met betrekking tot de diversiteit aan glazen wat eenvoudiger maken. Ik heb het ervaren als een wir war aan info. Verder is het gastvrije om bij lange afspraken eerder, bijvoorbeeld na een half uur, een kopje koffie of thee aan te bieden.
Ik ben al jaren klant bij Bangma Optiek. wordt altijd goed, en vriendelijk geholpen. Goede service. Laatst had ik klachten met de lenzen, gecontroleerd en tips gekregen hier kon ik wat mee, niet direct een dure bril verkopen. later weer klachten, toen zelf besloten om naast de lenzen een bril aan te schaffen.
Zorgvuldige en professionele "behandeling". Goede service. Eens was één veer van de bril kapot en toen was er ook meteen een tweede veer besteld, voor het geval, die ook stuk zou gaan.
Ik kreeg de bevestigingen voor afspraken en facturen aanvankelijk niet in mijn mailbox. Graag wilde ik een apart zakelijk adres voor mijn computerbril en een privé adres voor mijn dagelijkse multifocale bril. Dat bleek lastig.
Geen
Zou het zo niet weten.