Een fijne winkel om zo binnen te stappen. Het onderzoek was heel nauwkeurig en het advies bij het passen van een nieuw montuur was ook heel goed. Zit als gegoten past me goed, krijg komplimenten,,,,,,,! Ook voor de snelle levering.
alles is deskundig daar kunnen veel brillenzaken heel wat van leren
Goed tevrede alleen jammer dat de optometrisch weg is bij jullie nauw Moet ik weer naar het oog ziekenhuis voor oog metingen Met mijn zoontje Ik hoop dat jullie weer een optometrisch onder zoek doen En een leuke garantie voowaarden
Bij een andere opticien had ik al bij een nieuwe computerbril 3x nieuwe glazen en nog steeds waren ze niet goed. Bij jullie heb ik mijn probleem kenbaar gemaakt en zijn mijn ogen opnieuw getest en alles goed opgemeten en heb ik nu een nieuwe bril die meteen goed was. Jullie luisteren naar de mensen en hebben ook het beste met de mensen voor en ben je niet een nummer.
Heel fijn behandeld fijne advies bij het uitzoeken van mijn montuur . Krijg complimenten over het montuur top . Nogmaals bedankt
Erg tevreden met mijn nieuwe bril.
Je bent hier KLANT.
Fijne medewerkers voldoende ervaring
Je wordt altijd goed geholpen bij Beeks door kundig personeel. Denken met je mee en nemen de tijd voor je. Heel prettig! En lekker makkelijk een eigen opticien in Dommelen.
Goed geholpen, deskundig personeel en heel tevreden met mijn nieuwe bril
Ben vriendelijk en kundig behandeld. Heb een heel goede service ontvangen.
Ik zou graag dat u duidelijk moet maken als ik een staar heb, dan moet u mij naar oogarts verwijzen.
Wordt heel goed geluisterd
Na diverse bezoeken is het probleem van afzakken verholpen door nieuwe pootjes te plaatsen. prima service!
Wat ik erg fijn vond was dat ik lekker kon gaan zitten en dhr. Beeks voor mij de meest geschikte monturen uitzocht!! Alles op t gemak, alle tijd!! Ook de oogcontrole was rustig en goed.
Altijd goed
snel en zeer goed geholpen
Goed bedrijf, vriendelijk personeel, correcte behandeling en snelle levering van de bril.
Zie bovenstaande tekst
Altijd goed geholpen met de meer eenvoudige service. Bij het geven van informatie over de ogen an sich en de techniek erachter (wat ik zelf altijd interessant vind) kom ik niets tekort.
Zeer Vriendelijk en kundig personeel . Door vooraf een afspraak te maken was er alle tijd voor een uitgebreide oogmeting Met super resultaat . Ontzorgrnd gericht en een zeer snelle service . Binnen een week was de gekozen bril gereed .
Gewoon super
Vriendelijk, deskundig en goed advies.
Goed en snel geholpen
Van Bruhezedal 18