Erg tevreden, kundige mensen, vriendelijk en een hele goede service.
Jullie hebben een goede op lossing aangeboden toen mijn bril niet naar tevredenheid kon worden bij gesteld top dit is service
Bij optiek Beeks ben ik zeer goed geadviseerd en geholpen om tot de juiste keuze voor mij te komen betreffende bril en contactlenzen. Deskundig , zeer klantvriendelijk en fijn personeel !
Klantvriendelijk persoonlijk en deskundige benadering van klanten
Altijd prima service en een vriendelijke ontvangst. Mooie brillen, kundige medewerkers en de service is snel en flexibel. Veel bewondering voor Kees als ondernemer, zeer professionele en ‘stadse’ zaak in een klein dorp.
Altijd goed! Kees heeft altijd het beste zicht op welk montuur goed bij mij past.
Meer keuze van het assortiment zou wenselijk zijn
nvt
Geen
geen
Opticien waarbij je naar volle tevredenheid vandaan komt
Uitstekend geholpen en uitstekende service. We komen al jaren met ons hele gezin bij Beeks.
Geen
Warm welkom, heerlijke koffie, alle tijd en optimale deskundigheid.
TOPPERTJES.........
professionele medewerkers, uitgebreide uitleg/onderzoek ogen, kijk op vorm gezicht/bril, snelle levering, heerlijke koffie.
Het was erg wennen aan de beeldschermbril maar nu gaat het wel
Nvt
Nee
goede communicatie vanwege doofheid
Aan mijn eerste computerbril kon ik niet wennen. Daarna zijn de glazen aangepast en nu ben ik er heel blij mee ! Kan het zijn dat ik allergisch ben voor het materiaal van de bril ?
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard