Via mijn werk een computerbril laten aanmeten. Absoluut klantvriendelijke en proffesioneel geholpen. Echter de bril bevalt mij niet en vermoeid mijn ogen.
assortiment mag ruimer
N.V.T. ZO DOORGAAN!!!
goede service
Vooral zo verder gaan.
Klantvriendelijk, deskundig en makkelijk bereikbaar
Toch even na kijken wat de (jongere medewerker ) gemeten heeft Jullie hebben toch meer ervaring Ik had minder sterkte nodig als wat hij gemeten had Dan ben ik 3 weken verder en lost Kees het op door minder sterkte Top opgelost maar even lastig op dat moment
Ik ben heel goed geholpen Beeks Optiek is een aanbeveling
Top service!
?
Nvt
Top service
Goed personeel, niet steeds wisselingen. Geven goed advies en denken mee bij de aanschaf van de bril. Hebben voldoende tijd omdat ze werken op afspraak.
Heb er al meerdere brillen gekocht altijd goed geholpen door Kees of Annemieke ben zeer tevreden en zal deze ook aanbevelen bij vrienden
Altijd vriendelijk, altijd bereid tot dat stapje meer en altijd uitgaand van t beste voor de klant. En n het team zelf is samen gewoon goed!!
Ik zou het niet weten. Tot op heden een positief optiek bedrijf.
Voorheen vaker bij de "brillenboer" gekocht, maar dit is wat anders! Perfect geholpen, er werd veel aandacht besteed aan de meting door Annemieke, de keuze is reuze, en de bril was na 3 dagen al op te halen! Helemaal top, ik heb nog nooit zo'n goede bril gehad. Bedankt Kees!
niet dat ik weet
Van Bruhezedal 18