Prima dienstverlening, had binnen een week een nieuwe bril waar ik heel tevreden over ben !
Het was gewoon goed. Ervaring met optometriste was ook goed.
Netjes behandeld en niet op ongenodigde kosten gejaagd.
Super goede service. Vriendelijk behandeld. Aanrader voor elke bril-lensdrager !
Goed advies klantvriendelijk
Gewoon goed, prachtige zaak en vriendelijke ontvanst
prima behandeld en geholpen
rustige omgeving. wordt uitgebreid tijd voor je genomen.
geen
Top zaak, professionele en vriendelijk mensen daar!
Vriendelijk en zeer deskundige mensen. Bij de oogmeting en het uitzoeken van een bril nemen ze uitgebreid de tijd.
Losse wc-bril
weet ik niet
Is in alle oozjchtdn goed bevallen tot nu toe
Je kunt elders voor minder geld terecht (Wellicht wel voor een iets mindere kwaliteit)
Tot nu toe geen
Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies!
Geen
Van Bruhezedal 18