Geweldig geholpen, zeer goede vakkundige service en fijn dat de optometrist spreekuur heeft bij de Optiek en je ook snel terecht kan. Nieuwste apparatuur en erg mooie zaak ook!
Wij hebben allebei een nieuwe bril gekocht en zijn super tevreden. Mijn man heeft ,door bestraling, veel last van een oog. Daar is prima rekening mee gehouden.
Geen
niks
Met een best lastige vraag (diplopie) ben ik door zowel de Hr. Beeks als zijn optometrist, tijdens een meer dan een uur durende, "doorgemeten" op een zeer vriendelijke en m.i. deskundige wijze geholpen en heb nu een bril die die dubbele beelden geheel wegwerkt.
Ik zou het niet weten
Bij het optometrisch verslag ook de foto's bij voegen.
Ik heb het advies van de optometrist gekregen om, na de meting, mijn (goedkope) leesbril te gebruiken voor alles binnen handbereik. Na 2 weken zou ik worden teruggebeld door de optometrist om te bespreken hoe het gaat en wat te doen. Ik wacht nog steeds op dit telefoontje. Tip: kom de gemaakte afspraak na. Ik ben door 4 verschillende personen geholpen. Dit vind niet iedereen prettig. Tip: bij het maken van de volgende afspraak graag vragen door wie men geholpen wil worden, door dezelfde persoon of door een andere.
Beste mevrouw Schoonewagen, Allereerst bedankt voor de review. Na intern overleg heeft de optometrist met u contact gezocht. Ik hoop dat u uiteindelijk naar alle tevredenheid bent geholpen. Mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag. Met vriendelijke groet Kees Beeks
Netjes een afspraak gemaakt, en dan ben je een half uur later aan de beurt. Ook is het zeker niet prettig als je geholpen word en er word ondertussen ook nog een andere kant geholpen door dezelfde medewerker.
Beste mevrouw van Gerven, Bedankt voor je review. Gisteren heb ik geprobeerd om telefonisch met je contact te zoeken om het een en ander te verklaren. Tijdens je bezoek aan de optometrist kan het gebeuren dat er meerdere onderzoeken nodig zijn om tot een juiste diagnose te komen. Dan proberen we deze onderzoeken direct te doen zonder dat je daar extra voor terug hoeft te komen. Dit betekent wel dat je door verschillende personen wordt geholpen. Ik denk dat we beter uit hadden moeten leggen dat dit extra tijd kost. De druppels die zijn gegeven hebben wat tijd nodig voordat ze goed zijn ingewerkt. Sommige mensen moeten meerdere keren gedruppeld worden waarna er weer even moet worden gewacht tot de druppel het gewenste effect bereikt. Dit om een zo betrouwbaar mogelijke meting te krijgen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan even contact op . Met vriendelijke groet, Kees Beeks
Ga vooral zo door
Fijne zaak met leuk personeel!!
Altijd vriendelijk en professioneel. Zeer service gericht en goede nazorg. In de vakantie worden lenzen zelfs nog nagebracht! Zeer tevreden
goede zaak en goede behandeling
Niks aan te merken, maar blijf wel dit formulier toesturen..!!
Goed geluisterd naar mijn probleem om vervolgens de juiste goede lenzen aan te bieden. Top!
de medewerkers nemen ruim de tijd, hadden ook al e.e.a. voorbereid en waren zeer professioneel.
Eigenlijk kan ik niets bedenken
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard